Τι κοινό έχει η Amal Clooney με την Κάτια Ζυγούλη;

Είναι και οι δύο καλλονές; Όχι! Η Κάτια είναι πιο όμορφη. Έχουν και οι δύο σέξι και γοητευτικούς συντρόφους; Όχι! Ο Σάκης είναι πιο όμορφος! Ε, τότε τι; Να το πάρει το ποτάμι… Ένα McQueen φόρεμα!

Την προηγούμενη εβδομάδα η Αmal Clooney, βγήκε σε δείπνο με τον σύζυγό της George στη Νέα Υόρκη και δεν θα μπορούσαμε να μην θαυμάσουμε το άψογο -για ακόμα μία φορά- look της. Η όμορφη δικηγόρος για την έξοδό της επέλεξε ένα floral Alexander ΜcQueen look που ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρα lace-up sandals.

Σου θυμίζει κάτι; Ναι! Το πανέμορφo αυτό φόρεμα είχε ήδη φορέσει η Κάτια Ζυγούλη στο promo video του Μadwalk 2015. Το είχε συνδυάσει με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε σχήμα φτερού με πιασμένα τα μαλλιά της σε ένα sleek ponytail και ναι -επαναλαμβάνουμε- το φόρεσε πριν από την Αmal!

Έτσι είναι τα fashion icons άλλωστε… Προλαβαίνουν!!!

H Κάτια Ζυγούλη ξεχωρίζει πάντα με τις κομψές εμφανίσεις της και αναδεικνύει υπέροχα ό,τι και αν φορέσει. Και το επιβεβαιώνει και ο μεγάλος οίκος Missoni με το παρακάτω post στο λογαριασμό του στο twitter, στο οποίο η Κάτια φοράει ένα look από την καλοκαιρινή συλλογή MMissoni με Zigzag prints και δείχνει πραγματικά εκπληκτική!

Read More

And More