ΒALLY: Διαφημιστική Καμπάνια Φθινόπωρο – Χειμώνας 2012/13

H διαφημιστική καμπάνια του οίκου BALLY για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2012 μας μεταφέρει σε μια παιδική χαρά.

Με φόντο το εκπληκτικό αλπικό τοπίο που περιβάλλει το κομψό ελβετικό θέρετρο σκι της Verbier, στο διάσημο Chalet d’Adrien του Verbier. Bally επέλεξε το εικονικό ορεινό θέρετρο Βαλέ της Ελβετίας για να αντανακλά και πάλι άμεσα την κληρονομιά και το ήθος της Ελβετικής μάρκας.


Ξεχωρίζουν η εντυπωσιακή σύγχρονη κομψότητα και η εξαιρετική λεπτομέρεια. Για τον οίκο Bally εργάστηκε για μια ακόμη φορά με έδρα τη Νέα Υόρκη ο φωτογράφος Norman Jean Roy, του οποίου η εργασία περιλαμβάνει το Vanity Fair και το GQ καθώς και editorials μόδας. Η συλλογή έχει ένα ενιαίο μείγμα από έντονα σοφιστικέ στυλ και διακριτική πολυτέλεια. Όλα τα σετ απέναντι σε ένα εμπνευσμένο σκηνικό της Ελβετίας. Η εκστρατεία Bally διαθέτει τα πρόσωπα των Caroline Trentini και Hilary Rhoda και την άψογη εμφάνιση των Ευρωπαϊκών μοντέλων Andrew Cooper και Robert Konjic.


Έχοντας υπόψη όλα τα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού του Bally οι Καλλιτεχνικοί Διευθυντές Μιχάλης Herz και Graeme Fidler συνεχίζουν να σχεδιάζουν δερμάτινα είδη πολυτελείας σε μια σφαίρα αστικής πολυτέλειας, απαλά σε αντίθεση με το φακό του Roy από το γαλήνιο μεγαλείο του χιονιού που κάλυψε τις Ελβετικές Άλπεις. Αυτή η καμπάνια αναδεικνύει τα πολυτελή δέρματα και τα άψογα σχεδιαστικά στοιχεία στα παπούτσια και τις τσάντες της μάρκας, τα αξεσουάρ και τα έτοιμα ενδύματα.


Σημείωσε πως η NAK shoes είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος του οίκου BALLY στην Ελλάδα.

Read More

And More