Shop&Trade: Το απόλυτο fashion bazaar!!! ”Ολες τις λεπτομέρειες!

Σού ‘χει τύχει να μπεις σε ένα μαγαζί παρέα με τη φίλη σου κι εκεί που μιλούσατε ξαφνικά να χάσεις κάθε επαφή μαζί της αφού τα ρούχα και τα αξεσουάρ που βλέπεις σε έχουν σε επίπεδο υπνωτισμού; Δεν συμβαίνει συχνά αλλά αναμφισβήτητα θα σου τύχει αν βρεθείς αντιμέτωπη με τα ρούχα και τα αξεσουάρ της Shop&Trade.

Kαι σου ‘χω και καλύτερα νέα! Η Shop &Trade διοργανώνει το καθιερωμένο Fashion Bazaar όπου κάθε σεζόν ανανεώνει την γκαρνταρόμπα σου με τα αγαπημένα σήματα Custo Barcelona, Fornarina, Liu Jo, Miss Sixty, Energie, Pepe Jeans, Nolita, Cycle, Le Coq Sportif, Scholl, Coast Weber Ahaus, Andy Warhol, George Gina & Lucy, Melissa, Munich, Killah, Murphy & Nye, Superdry, Religion, Rip Curl, Quiksilver, Roxy, Desigual, Obey, Cheap Monday, Reign και πολλά άλλα, είναι και πάλι κοντά σου!

Το Fashion Bazaar ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 12 Μαΐου και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 16 Ιουνίου! Θα βρείς καλοκαιρινά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για άνδρες, γυναίκες αλλά και παιδιά! Είτε είσαι τύπος casual, chic, rock ή μποέμ, ή απλά κάποιος που επιλέγει ένα δημιουργικό συνδυασμό των παραπάνω, θα βρείς αυτό που ψάχνεις στο καλοκαιρινό Fashion Bazaar στην οδό Πειραιώς 222! Αποκτείστε τα αγαπημένα σας επώνυμα brands με έκπτωση 65% στο μοντέρνο χώρο της οδού Πειραιώς 222, στον Ταύρο (έναντι Δημαρχείου).

Το καλοκαιρινό Fashion Bazaar λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως τις 21:00 μ.μ. και τα Σάββατα από τις 10:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ.

Διεύθυνση: Πειραιώς 222, Ταύρος (έναντι Δημαρχείου) τηλ. 210 3408640

Read More

And More