Eίναι αλήθεια πως η Kate Middleton αντιγράφει στιλιστικά την Victoria Beckham;

Το ότι η Victoria Beckham απασχολεί τα μέσα με τις στιλιστικές της επιλογές είναι δεδομένο όπως και τό ότι πλέον θεωρείται άνθρωπος της μόδας. Πολλές φορές άλλωστε την έχουνε ρωτήσει για το αν έχει κάποιο στιλίστα που την βοηθάει στην επιλογή των ρούχων της κι εκείνη επίμονα απαντά πως δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο από το να βγαίνεις για ψώνια και να φροντίζεις μόνη σου το ντύσιμο σου. Πλέον όντως να μην χρειάζεται αφού επιλέγει μόνο ρούχα της δικής της σειράς αλλά στο παρελθόν – θα μοιραστώ μαζί σου κρυφή πληροφορία – καλούσε την Anna dello Russo στην ιδιωτική σουίτα που είχε στο γήπεδο που έπαιζε ο David Beckham και καθώς παρακολουθούσαν τον αγώνα οι δυο τους μιλούσαν για μόδα.

Με στιλίστα ή χωρίς η Victoria Beckham έχει καταφέρει να καταξιωθεί μέσα από την μόδα και δεν είναι λίγες εκείνες που έχουν εμπευστεί από το προσωπικό της στιλ. Αυτό φαίνεται να σκέφτηκαν και βρετανικά δημοσιεύματα που θέλουν την δούκισα του Cambridge, Kate Middleton να ακολουθεί πιστά τις στιλιστικές επιλογές της Victoria Beckham.

Το ΤLIFE σου συγκεντρώνει το φωτογραφικό υλικό ώστε να βγάλεις τα δικό σου συμπέρασμα για το αν η Kate Middleton αντιγράφει στιλιστικά την Victoria Beckham.

Read More

And More