Mάθε όλες τις λεπτομέρειες για την 11th Athens Xclusive Designers Week!

Η 11η Διεθνής Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Designers Week είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί στις 17-20 Μαρτίου 2012 στο Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής παρουσιάζοντας τις προτάσεις καταξιωμένων Ελλήνων σχεδιαστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2012/13.

Η AXDW συνεχίζει να ενισχύει την προβολή της Ελληνικής μόδας και έχει την τιμή να συνεργάζεται αποκλειστικά με σημαντικούς Έλληνες σχεδιαστές που δραστηριοποιούνται είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα, οι σχεδιαστές που θα συμμετάσχουν και δεν πρέπει να χάσεις είναι:

Thes Tziveli, Stephan Caras, Castro-Rojas, Celebrity Skin, Stelios Koudounaris, Ratt by Rita Attalla, Miltos, Ourania_Kay, Asel & Eleonora, Notis Panayiotou


Η 2η ημέρα της AXDW, Κυριακή 18 Μαρτίου 2012, είναι αφιερωμένη όπως πάντα στους νέους σχεδιαστές. Φέτος, στην ενότητα των New Designers 12 σχεδιαστές θα παρουσιάσουν νέες, πρωτότυπες ιδέες: streetGeAr by Gena & Argi, Maria Tagalou, Odysseas Papadogiorgakis, Sisi Aretaki, H-ēra, Nektarios Elias Mertios, Stylianos, F.A.K.E. by e-outfit.com, Lila Nova, Maraveya, E.L.R by Irene Lytra, Nassos Ntotsikas

Τις επιδείξεις μόδας θα «κλείσει» ο σχεδιαστής Konstantinos Mitrovgenis, νικητής των περσινών βραβείων “Best New Designer” και “Best Catwalk”. Οι συμμετέχοντες που θα διαγωνιστούν στο θεσμό των New Designers Awards θα κριθούν από μια επιτροπή που αποτελείται από buyers, fashion editors και καταξιωμένους σχεδιαστές ενώ θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν 3 μοναδικά βραβεία για την καριέρα τους – “Best New Designer, “Best Trendsetter by MTV”, “Best Catwalk” – σε μια λαμπερή τελετή απονομής.

Εμείς θα είμαστε εκεί! Εσύ;

Read More

And More