Oι σχεδιαστές Dolce&Gabbana ετοιμάζουν παρουσίαση για τη σειρά Haute Couture!

Πριν από λίγα χρόνια είχε εξαπλωθεί το φαινόμενο όλοι οι οίκοι μόδας να δημιουργούν πιο οικονομικές σειρές ρούχων στοιχείο που πίστευες πως θα διατηρηθεί και τώρα που υπάρχει παγκόσμια οικονομική κρίση. Λάθος σκέφτηκες αν έκανες κι εσύ τον ίδιο συνηρμό μαζί μου αφού ολοένα και περισσότεροι οίκοι τερματίζουν τις οικονομικές συλλογές τους κι επιστρέφουν στα σχέδια και τις δημιουργίες που απευθύνονται όχι απλά σε λίγους μάλλον σε συγκεκριμένο αριθμό γυναικών στον κόσμο, αυτό που λέμε στις πελάτισες haute couture.

Με αυτή τη λογική και με μια φιλοσοφία πως αυτές οι λίγες κυρίες είχαν, έχουν και θα έχουν για πάντα χρήματα ο οίκος Dolce&Gabbana δημιουργεί σειρά haute couture και σκοπεύει να την παρουσιάση στην Σικελία στις 9 Ιουλίου πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης να είναι παρών ούτε και δημοσιογράφους. Σύμφωνα με πηροφορίες είναι ένα κάλεσμα στςι γυναίκες αυτές που κινούν τα νήματα αυτής της κλειστής κοινωνίας της υψηλής ραπτικής.

Oι πηγές πάντως λένε πως η σειρά θα μοιάζει πολύ με το φόρεμα που επέλεξε η Scarlett Johansoon για τη βραδιά στο μουσείο Metropolitan της Νέας Υόρκης.

Read More

And More