Diane von Furstenberg for Gap Kids!

H σειρά της Diane von Furstenberg σε συνεργασία με την Gap Kids έχει έρθει στην Ελλάδα αό τις 30 Μαρτίου, πήγες να την δείς;


Η Diane, σε συνεργασία με τη σχεδιαστική ομάδα της Gap, δημιούργησε αποκλειστικά μια κολεξιόν πιστή στο μοναδικό της στυλ. Η εμπειρία της ως μητέρα και γιαγιά, ενέπνευσε δημιουργίες που θα ενθουσιάσουν τόσο τα κορίτσια, όσο και τις μαμάδες τους. Τα χαρακτηριστικά της σχέδια παντρεύονται με το χαλαρό στυλ της Gap και δημιουργούν σκανταλιάρικους συνδυασμούς, ενθαρρύνοντας τα νεαρά κορίτσια να τολμήσουν και να παίξουν με το προσωπικό τους στυλ.

Στην καρδιά της κολεξιόν βρίσκονται τα vintage σχέδια της Diane von Furstenberg, καθώς και εύκολα αναγνωρίσιμα μοτίβα με τον ιβίσκο και τα φύλλα. Τα χαρακτηριστικά εμπριμέ, οι ιδιαίτερες γραμμές και η τολμηρή χρωματική παλέτα, μεταφράζονται σε μαγευτικά φορέματα που παραπέμπουν στο στυλ της μαμάς και καλύπτουν όλα τα βασικά κομμάτια της καλοκαιρινής κοριτσίστικης γκαρνταρόμπας, όπως ευκολοφόρετα t-shirt τύπου φορεματάκια, μπλουζάκια και σορτσάκια, κάπρι, κολάν και μαγιό.

Read More

And More