Silky:Η νέα capsule συλλογή με μαγιό από την Eres!

Αυτό το καλοκαίρι το γαλλικό luxury brand μαγιό και εσωρούχων Eres εκτός από την κανονική συλλογή του με μαγιό κυκλοφόρησε και μια capsule συλλογή με το όνομα Silky. Η συλλογή είναι σχεδιασμένη με βάση όλα τα χαρακτηριστικά των swimwear συλλογών του brand: άψογα κοψίματα, low cut ντεκολτέ και τέλεια μπούστα που αγκαλιάζουν το σώμα και το αναδεικνύουν.

Η Eres είναι διάσημη για τις λεπτές τομές και τον κομψό σχεδιασμό της χωρίς υπερβολικές διακοσμητικές λεπτομέρειες. Η απλότητα όμως αυτή είναι που τα κάνει τόσο ξεχωριστά και τόσο αναγνωρίσιμα και πρέπει να συμφωνήσουμε, ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με οποιοδήποτε brand με μαγιό. Το μόνο διακοσμητικό στοιχείο στα κομμάτια της συλλογής είναι οι φούντες που είναι τοποθετημένες είτε στο μπούστο είτε στο σλιπ των μπικίνι και τα βρίσκουμε σε μια χρωματική παλέτα που περιλαμβάνει το μαύρο, το φωτεινό πορτοκαλί, το navy και το cobalt blue.

Τα νέα κομμάτια της capsule συλλογής Eres Silky– Καλοκαίρι 2014 θα υπάρχουν από τον Απρίλιο στην Boutique Eres που πρόσφατα εγκαινιάστηκε στην Αθήνα, στην οδό Βουκουρεστίου 6 στο Κολωνάκι και στο Eres Shop In shop, στην οδό Κολοκοτρώνη 6 στην Κηφισιά. Πάρε μια γεύση…

/

/

/

/

/

/

///

Read More

And More