Tι φόρεσε η Ελευθέρια Ελευθερίου στον ελληνικό τελικό;

H Eλευθερία Ελευθερίου δουλεύει πυρετωδώς για τον αποψινό ελληνικό τελικό της Eurovision και το TLIFE επικοινώνησε με την stylist και συνεργάτιδα της Ελευθερίας, Αλεξάνδρα Κατσαίτη ώστε να σου δώσει αποκλειστικά όλες τις fashion λεπτομέρειες της αποψινής της εμφάνισης στο River West.


Φωτογραφία από το video clip του τραγουδιού με τίτλο “Aphrodisiac”.

Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις με τη φωνή της, το μπρίο αλλά και την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία αφού η μεσογειακή της ομορφιά σε κερδίζει αυτόματα! Με κριτήριο λοιπόν την έντονη ελληνικότητά της η Image Maker Αλεξάνδρα Κατσαίτη επιμελείται το styling και συνεργάζεται για την αποψινή εμφάνιση της Ελευθερίας με νέους Έλληνες δημιουργούς αφού σκοπός είναι η προβόλη της χώρας μας και μόνο.


Φωτογραφία από τις πρόβες μαζί με τους χορευτές.

Η εμφάνιση της από όσο μας αποκάλυψε η στιλίστρια της είναι λιτή, χωρίς υπερβολές αλλά παραμένει sexy. Το ρούχο υπογράφει η ελληνίδα σχεδιάστρια Maria Patelis. Τα παπούτσια της είναι Dress2Impress του Έλληνα σχεδιαστή σχεδιαστή, Ioanni Giamouridis που έχει έδρα τη Δράμα. Την εμφάνιση της θα συμπληρώσουνε διακριτικά αξεσουάρ της MaLiYa. Η ομάδα της Ελευθερίας Ελευθερίου αποτελείται απο τη καταξιωμένη Bανέσα Κουτσοποδιώτη και Ηair stylist ο Νικόλας Βιλλιώτης όπου και δύο συνεργάζονται με πολύ γνωστά ονόματα της showbiz.


Η μόδα που βρίσκεται πίσω από την συμμετοχή της Ελεθευρίας Ελευθερίου με το τραγούδι “Aphrodisiac”

H Aλεξάνδρα Κατσαίτη μοιράστηκε με το TLIFE πως στόχος ήταν η ανάδειξη της φρεσκάδας και της ομορφιάς της νέας και όμορφης Ελευθερίας αλλά και προβολή του ελληνικό στοιχείου τόσο από το στιλ του ρούχο όσο κι από την ομάδα.

Xoρογράφος: Nίκος Μαριανός

Read More

And More