SALVATORE FERRAGAMO: Η χειμερινή καμπάνια είναι έτοιμη!

Μια ιστορία καθαρής αποπλάνησης και μυστηρίου ξετυλίγεται μέσα στη ρώσικη πρεσβεία του Βερολίνου. Δύο διαφορετικές ψυχές, μίας αισθησιακής εκλεπτυσμένης γυναίκας και ενός στιβαρού κοσμοπολίτικου άντρα, διασταυρώνονται. Ένα role-playing μεταξύ της αλάνθαστης θηλυκότητας της Kate Moss, της διαχρονικής ομορφιάς της Karmen Pedaru και της ελκυστικής εμφάνισης του Sean O’ Pry διαδραματίζεται με φόντο ένα γεωμετρικό παιχνίδι καθρεπτών και υφασμάτων που συνθέτουν το περιβάλλον ενός παραμυθένιου παλατιού.


Η Kate, φυσικά λαμπερή αλλά πάντα κομψή, αποδίδει τέλεια το πνεύμα της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012-13. Ο Mikael Jansson αιχμαλωτίζει τη χαρακτηριστική της φινέτσα που σαγηνεύει περικυκλωμένη από ένα απαστράπτον πολυτελές ντεκόρ με χειροποίητες αντικέ ταπετσαρίες που δημιουργούν ένα εντυπωσιακό trompe l’oeil αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τα λαχούρια στα υφάσματα των ρούχων. Η αινιγματική ομορφιά της Karmen ενσαρκώνει την αυστηρή ποιότητα της συλλογής: άψογη ραφή και ρούχα που προσθέτουν κύρος στη σιλουέτα σαν στολές. Δίπλα της ο Sean, με την ελκυστική μητροπολιτική αισθητική ερμηνεύει υπέροχα αυτό το περίπλοκο παιχνίδι.


Τα στοιχεία που συνδυάζονται, δηλαδή η έντονα έθνικ αλλά ιδιαίτερα πολυτελής ατμόσφαιρα και το chic ύφος, αφηγούνται μια ιστορία: αυτή του οίκου Salvatore Ferragamo για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012-13.

Read More

And More