ΙΝΤΙΜΙSSIMI: «ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΟΥ»

Το τέλειο σουτιέν υπάρχει! Είναι εκείνο που διαθέτει το σωστό σχήμα και στυλ για την κάθε περίσταση. Πριν ανακαλύψεις όμως, το τέλειο σουτιέν για εσένα, πρέπει να γνωρίζεις το ακριβές μέγεθός σου.

Η INTIMISSIMI προσκαλεί όλες τις γυναίκες που θέλουν να είναι σίγουρες ότι ξέρουν το μέγεθός τους, σε ένα από τα καταστήματα INTIMISSIMI, από τις 20-28/4 για να τους αποκαλύψει το ακριβές τους bra size.

Το μέγεθος μετράει, αφού μόνο όταν το ξέρεις μπορείς να επιλέξεις το ιδανικό σουτιέν που θα αναδεικνύει το ντεκολτέ με τη τέλεια εφαρμογή του κι επιπλέον, θα υποστηρίζει όπως πρέπει το στήθος. Η γνώση του σωστού μεγέθους στο σουτιέν είναι και θέμα υγείας εκτός από αισθητικής, άρα συντρέχουν δύο πολύ καλοί λόγοι για να ανακαλύψει κάθε γυναίκα το δικό της size με τη βοήθεια της INTIMISSIMI.

H διαδικασία μέτρησης είναι πολύ απλή και θα γίνεται με μία μεζούρα στα δοκιμαστήρια των INTIMISSIMI, με τη συνδρομή των πωλητριών. Στη συνέχεια, θα ενημερώνεται μια ειδική κάρτα με το ακριβές σας μέγεθος, την οποία και θα παίρνετε μαζί σας φεύγοντας μαζί με ένα δώρο έκπληξη.

Tέλος, επειδή η INTIMISSIMI πιστεύει ότι η σχέση που έχει μια γυναίκα με τα εσώρουχά της είναι η πλέον προσωπική υπόθεση, στην κάρτα θα υπάρχουν και τα ονόματα των σουτιέν που θα δοκιμάσετε. DANIELA, EVA, CLAUDIA, ANNA, BELLISSIMA, TIZIANA, GIOVANNA, SIMONA, FRANCESCA, EMMA, SOFIA, SERENA.

Με μια βόλτα από τα καταστήματα INTIMISSIMI, μαθαίνεις το σωστό μεγεθός στα σουτιέν, αλλά είναι και μια ευκαιρία να γνωρίσεις τα διαφορετικά σχέδια και στυλ των «επώνυμων» σουτιέν της INTIMISSIMI.

Read More

And More