H Intimissimi παρουσιάζει την Valentine’s Day collection!

H μέρα του Αγ. Βαλεντίνου ‘14 είναι αφιερωμένη στην ιδέα της αποπλάνησης. Σοφιστικέ δαντέλα, all time classic μαύρο αλλά και ροζ. Τα σχέδια προσφέρουν μεγάλη ποικιλία: super push-up, μπαλκονέ, σλιπς, brazilians. Διαφορετικές εκδοχές της κοινής γραμμής που έχει η Intimissimi με στόχο να δίνει έμφαση στο θηλυκό σύμπαν.

///

Πιο συγκεκριμένα, το ντεκολτέ είναι βαθύ –ιδανικό για sexy outfits που ταιριάζουν σε μία Valentine’s Day. To Baby-Doll σε total black διανθίζεται από εφέ chantilly lace ενώ οι ενισχύσεις σε σκονισμένο ροζ ολοκληρώνουν την sensual εικόνα του. Ο κορσές ασκεί αδιαμφισβήτητη έλξη και παραπέμπει σε ένα ραφιναρισμένο boudoir style.

///

Το να είσαι γυναίκα δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη απόλαυση. Είτε με το να επιλέγεις για τον εαυτό σου τα lingerie sets της θηλυκής σου γοητείας ή με το να τα κάνεις δώρο στις φίλες σου.

Στις 13 & 14 Φεβρουαρίου λέμε Ναι στα σοκολατένια φιλιά και μπαίνουμε σε sexy mood με την Valentine συλλογή της Intimissimi.

Οι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα αλλά στην καρδιά του Φεβρουαρίου έχουν την τιμητική τους. Kι επειδή ο έρωτας συνδυάζεται ιδανικά με τη σοκολάτα, στα καταστήματα Intimissimi μπαίνουμε στο κλίμα του Αγ. Βαλεντίνου και σας προσφέρουμε ένα σοκολατάκι Baci Perugina (13 & 14 Φεβρουαρίου).

Eπίσης, με αγορές άνω των 50€, οι choco lovers θα αποκτήσουν τον πιο γλυκό πειρασμό: ένα κουτί σοκολατάκια Baci Perugina 10 τμχ. Με άλλα λόγια, 10 σοκολατένια φιλιά.
Βaci σημαίνει φιλί στα ιταλικά κι αυτό είναι το love σύνθημα της ημέρας: πείτε το με ένα φιλί και το ιδανικό lingerie dress code: δαντέλα και pink details!

Read More

And More