Alyssa Miller: Η νέα μούσα της Intimissimi για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι ’14!

Με φόντο τα παραδεισένια άνθη και τους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης, σκιαγραφείται η νέα αισθησιακή ταυτότητα που προτείνει η Intimissimi σε κάθε γυναίκα: Sexy, δυνατή και σύγχρονη.

Η νέα καμπάνια της Intimissimi για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2014 είχε ως location ένα πανέμορφο roof garden με ορτανσίες, τριαντάφυλλα και σημύδες.

Η συλλογή παραμένει σοφιστικέ με μία ανανεωμένη ματιά στα υλικά, τα κοψίματα, τα lingerie shapes με ξεκάθαρα sexy ύφος και δυναμικό, σύγχρονο look.

Mία απόλυτα αισθησιακή γυναίκα αποτυπώνεται σε έναν μοντέρνο Κήπο της Εδέμ, με φουτουριστικές παραπομπές χάρη στους ουρανοξύστες του Μανχάταν και τον ατελείωτο ουρανό που εκφράζουν μία αίσθηση ελευθερίας.

Το τέλειο σύμβολο γι’ αυτή τη νέα διάθεση του brand είναι το supermodel Alyssa Miller. Koμψή και σοφιστικέ, μία γυναίκα που έχει συνείδηση της ομορφιάς της, μια ομορφιά που έλαμψε στον ήλιο αλλά και μέσα από το φακό του David Bellemère.

Η Alyssa έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με μεγάλα brands ενώ ήταν μούσα της Intimissimi ξανά στο παρελθόν (2011 και 2012). Είναι, επίσης, ένα πολυσυζητημένο πρόσωπο και για τη σχέση της με τον διάσημο ηθοποιό Jake Gyllenhaal.

Γεννημένη στην Καλιφόρνια, στις 4 Ιουλίου, η Alyssa είναι ένα πραγματικά ανεξάρτητο πνεύμα. Λατρεύει να μοιράζεται πολλές από τις επαγγελματικές αλλά και προσωπικές της στιγμές στο blog της (http://luvalyssamiller.tumblr.com) αλλά και με τους φίλους της στα sοcial media (όπως τη συγκεκριμένη photo από το shooting του Bellemère για την Intimissimi)

Δες το video της νέας καμπάνιας της Intimissimi για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2014!

Read More

And More