STYLE SURPRISE!! Το Fashion blog της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη στο TLIFE

Η αγαπημένη στιλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μέσα από το blog της είναι πλέον επίσημα στην παρέα του TLIFE…

Χαμογελάει, αγαπάει τα χρώματα, τολμάει, δημιουργεί και ισορροπεί μοναδικά σε στιλιστικά ακροβατικά. Έχει γράψει χιλιόμετρα -και συνεχίζει- στο χώρο της μόδας, ξεχωρίζει για την αισιόδοξη οπτική της, την ξεχωριστή και πρωτοποριακή ματιά της.

Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, κορίτσια, αγόρια, επώνυμοι και μη αφήνονται στα χέρια της για ένα πραγματικό party συνδυασμών.

Όποια εγχώρια celebrity ξεχωρίζει για το στιλ της, κάπου στην ούγια του προσωπικού της ενδυματολογικού προφίλ βρίσκεται η υπογραφή της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη. Στο εντυπωσιακά minimal και πάντα άψογο στιλ της Δέσποινας Βανδή. Στο fashion forward ύφος της Τάμτα. Στο girly-sexy stage look της Ελευθερίας Ελευθερίου για την Eurovision!

Εκεί που τα στιλιστικά ταχυδακτυλουργικά συναντούν τη μόδα αλλά και ένα ακόμα βήμα παρακάτω ή καλύτερα μερικά βήματα πιο μπροστά θα συναντήσεις την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη!

Το TLIFE έχει τη χαρά να συνεργαστεί μαζί της σε ένα fashion blog γεμάτο στιλ, μόδα, συμβουλές, ιδέες, φαντασία, κέφι και χαρά. Ένα διαδικτυακό ΗΟΤ SPOT για όλους και όλες εμάς που ζούμε την μόδα κάθε μέρα

Το fashion πάρτυ της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη μόλις ξεκίνησε στο TLIFE με το πιο stylish και juicy cocktail μόδας και στιλ!

Κάνε “κλικ” εδώ για να μπεις στον μαγικό κόσμο του Alexandra’s Style Blog!

Read More

And More