H Aλεξάνδρα Κατσαΐτη σε καλωσορίζει στο blog της με ένα super δώρο!

Η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη είναι επίσημα μέλος της fashion παρέας του TLIFE αφού το προσωπικό της blog πλέον βρίσκεται ενεργά στη σελίδα του Fashion. Μέσα από το fashion blog της, η Αλεξάνδρα με τον άμεσο και πάντα κεφάτο προσωπικό της στιλ θα μοιράζεται μαζί σου όλα της τα μυστικά μόδας, στιγμές αλλά και πράγματα που αγαπάει. Μπες κι εσύ στην fashion παρέα του TLIFE και επικοινώνησε άμεσα με την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη.


Ως γνήσια Ελληνίδα οικοδέσποινα λοιπόν και very stylish περσόνα σε υποδέχεται με μια έκπληξη! Πέντε τυχερές, οι πιο γρήγορες θα αποκτήσουν ένα επώνυμο δώρο με την υπογραφή της σχεδιάστριας Κάτιας Δελατόλα.


Η επιτυχημένη δημιουργός Κάτια Δελατόλα, γνωστή για τις σχεδιαστικές ανησυχίες της και για την ultra chic αισθητική της σχεδίασε μια σειρά limited edition από sous plats. Ιδιαίτερα, μοναδικά με special prints που θα δώσουν στιλ στην καθημερινότητά σου, θα γεμίσουν μόδα το σπίτι σου και υψηλή αισθητική το τραπέζι σου.


Η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη δίνει την ευκαιρία στις πέντε πρώτες που θα στείλουν το σχόλιό τους με το ονοματεπώνυμό τους αλλά και το κινητό τους (δεν θα δημοσιευθεί) κάτω από αυτό το άρθρο να περάσουν από το atelier της Κάτιας Δελατόλα και να αποκτήσουν τα ξεχωριστά αυτά sous plats!

Για ένα γεύμα γεμάτο μόδα, για ένα τραπέζι γεμάτο στιλ. Η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη σε υποδέχεται στον υπέροχο, χρωματιστό κόσμο του blog της, στρώνει το fashion τραπέζι της και σερβίρει την αισθητική με τον δικό της μοναδικό τρόπο.


Κάνε “κλικ” εδώ για να επισκεφτείς το Alexandra’s Style Blog!

Read More

And More