Sport Chic! Η πιο hot τάση της σεζόν από τη Lacoste!

Η άνεση ως αισθητική, το απόλυτο chic και μια πινελιά της απόλυτης ευτυχίας. Με την πρώτη του συλλογή για τη Lacoste, o Felipe Oliveira Baptista αποκαθιστά στο γαλλικό sportswear ως την ουσία της “παριζιάνας”, ένα ιδανικό της αβίαστης κομψότητας που γεννήθηκε μαζί με τη Lacoste.


Καθόλου νοσταλγική, η συλλογή Lacoste By Felipe Oliveira Baptista δεν αναβιώνει το παρελθόν, αλλά εκφράζει αυτό που η Lacoste είναι σήμερα, μέσω μιας λειτουργικής σιλουέτας για τον άνδρα και την γυναίκα αλλά ποτέ unisex, καθώς και μια πλήρη και ευέλικτη γκαρνταρόμπα. Με την εμμονή για ανακατασκευή απαραίτητων κομματιών από το μηδέν, ο σχεδιαστής τα μετατρέπει σε κάτι εντελώς νέο, αλλά ταυτόχρονα θυμίζουν την προσωπική, παράξενα οικεία ιστορία του καθενός.


Τίποτα δεν είναι όπως ηταν : το χαρακτηριστικό πικέ φόρεμα Lacoste γίνεται πιο απαλό όταν πλέκεται από μετάξι, σοφιστικέ αλλά ταυτόχρονα casual όταν δένεται πίσω στην πλάτη. Τα πουκάμισα Rugby μεταμορφώνονται σε φορέματα, το αυθεντικό ριγέ ύφασμά τους μετατρέπεται σε αρχιτεκτονικό μοτίβο . Ένα tee-shirt φόρεμα θυμίζει τα μαγιό της δεκαετίας των 20


Τα πολυτελή sportswear κομμάτια ως η επιτομή της κομψότητας -όταν το mix and match είναι απλά γοητευτικό – και η πραγματική κομψότητα, είναι να ακολουθείς με αυτοπεποίθηση τα ένστικτά σου.


Read More

And More