Nέα σειρά T-SHIRTS από το MAD & τη SPRIDER STORES!

Το MAD και η Sprider Stores, ενώνουν τη φαντασία τους και δημιουργούν τη νέα σειρά MAD for AGGRESSIVE, εμπνευσμένη από τη δύναμη της μουσικής, η οποία έρχεται στα Sprider Stores, από την Τρίτη 17 Απριλίου.

Η νέα συλλογή MAD for AGGRESSIVE περιλαμβάνει γυναικεία και ανδρικά casual t-shirts, σε πολλά fun σχέδια και χρώματα, για τις πιο mad καλοκαιρινές εμφανίσεις. Πιο συγκεκριμένα, τα MAD for AGGRESSIVE t-shirts είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να καλύπτουν όλα τα στυλ, διατηρώντας τις γραμμές της μόδας, διατίθενται σε πολλούς διαφορετικούς χρωματισμούς και υφάσματα, ενώ ξεχωρίζουν με τα μοναδικά τους prints, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τη δημιουργικότητα της μουσικής και θα κερδίσουν σίγουρα τις εντυπώσεις με τις λεπτομέρειες τους.


Η νέα σειρά MAD for AGGRESSIVE έρχεται να προστεθεί στην ήδη πετυχημένη σειρά των Sprider Stores «Aggressive» που έχει αγαπηθεί και είναι κομμάτι της ντουλάπας χιλιάδων καταναλωτών. Τα t-shirts MAD for AGGRESSIVE θα τα βρείς αποκλειστικά σε όλα τα Sprider Stores σε όλη την Ελλάδα, σε 85 διαφορετικά σημεία.

Read More

And More