The Metropolitan Museum Gala! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Για ακόμη μία χρονιά το Metropolitan μουσείο της Νέας Υόρκης άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε τις πιο σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της μόδας και του θεάματος. Φέτος το Costume Institute του μουσείου φιλοξενεί μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις μόδας, με την Muccia Prada να δημιουργεί μία υποθετική συζήτηση με την ιστορική δημιουργό, Elsa Schiaparelli.

Οι εμφανίσεις πολλές και όπως θα περίμενες οι επιβλητικές τουαλέτες έκλεψαν την παράσταση με τις παραβρισκόμενες να επιλέγουν φορέματα με διαφάνειες, φτερά αλλά κι αρκετά μεταλλικά στοιχεία. Το TLIFE σου συγεκντρώνει και σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις την πιο καλοντυμένη της βραδιάς. Μπορείς ακόμη να δεις το video απευθείας από το κόκκινο χαλί με δηλώσεις από τις παραβρισκόμενες με ένα “κλικ” εδώ


Η Beyonce δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη μέσα στο κοστούμι – φόρεμα του οίκου Givenchy. H σταρ επέλεξε την έντονη διαφάνεια με μαύρη δαντέλα που κάλυπτε τα πιο απόκρυφα σημεία της και φτερά σε απόχρωση του μωβ στο τελείωμά του. Η Beyonce για ακόμη μία φορά απέδειξε πόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση νιώθει με το σώμα της.


Η Rihanna επέλεξε μαύρο φόρεμα από δέρμα κροκόδειλου με την υπογραφή του Tom Ford ενώ διατήρησε αρκετά minimal χαρακτήρα στα αξεσουάρ μη κρατώντας ούτε τσάντα.


Η Cate Blanchett επέλεξε κι εκείνη τα φτερά στρουθοκάμηλου ως λεπτομέρεια στο φόρεμά της με την υπογραφή του μεγάλου οίκου Alexander McQueen.

H Eva Mendes έβαλε χρώμα στη βραδιά με την πορτοκαλί από ταφτά και μετάξι τουαλέτα της του οίκου Prada.


Αρκετά elegant η εμφάνιση της Jessica Biel με κομψό γκρι φόρεμα που έφτανε λίγο πιο ψηλά από τον αστράγαλό της με την υπογραφή του οίκου Prada.


Ο Sophia Vergara επέλεξε γκρι φόρεμα που έμοιαζε με λουλούδι με κεντημένες λεπτομέρειες του οίκου Marchesa.


H Gwyneth Paltrow ανέδειξε για ακόμη μία φορά τα πόδια της μέσα από το mini φόρεμα από ταφτά του οίκου Prada.


Ενώ η Jessica Alba έκανε μία πιο λαμπερή επιλογή με χρυσό φόρεμα που αφήνει τον ένα ώμο έξω του οίκου Michael Kors.


H Scarlett Johansoon επέλεξε δημιουργία του διδύμου Dolce&Gabbana. Το φόρεμα στράπλες με κεντημένες πέτρες στο έντονο μπούστο και ουρά από τούλι σε nude απόχρωση που έδινε ένα πιο δραματικό χαρακτήρα στην εμφάνιση της ηθοποιού.


Λάθος θα χαρακτήριζα της εμφάνιση της Kristen Stewart που επέλεξε για ένα τόσο επιβλητικό gala να κάνει μια trendy εμφάνιση με φόρεμα με γεωμετρικά στοιχεία του οίκου Balenciaga και ankle boots με λευκό κορδόνι ως λεπτομέρεια.


H Karolina Kurkova κέρδισε τις εντυπώσεις μέσα στο μεταλλικό φόρεμα με την υπογραφή της στιλίστριας Rachel Zoe.


Η Camille Belle κι αυτή με αρκετά glossy φόρεμα σε απόχρωση του γκρι που θα τολμήσω να πω πως είναι από τα πιο θηλυκά της βραδιάς. Το φόρεμα έχει την υπογραφή του οίκου Ralph Lauren.


H Cameron Diaz απαστράπτουσα μέσα στη μεταλλική σε ίσια γραμμή τουαλέτα της με την υπογραφή της Stella McCartney.


Το super model Gisele επέλεξε μαύρη δημιουργία του chic οίκου Givenchy με έντονο σκίσιμο που αναδείκνυε τα ψηλά της πόδια. Μας άρεσαν πολύ τα κομψά πέδιλα που συνδύασε το ρούχο της.


Η Sarah Jessica Parker επέλεξε μια φλοράλ, αρκετά ρομαντική δημιουργία, σε απόχρωση του ροζ-μπεζ από την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Valentino.


Ενώ φόρεμα με παγιέτα που έδινε έντονη λάμψη φόρεσε η Rosie Huntington-Whiteley με την υπογραφή του οίκου Burberrys.


Η January Jones επέλεξε στράπλες φόρεμα σε ίσια γραμμή και κίτρινη απόχρωση και το συνδύασε με πολύ εντυπωσιακό κόσμημα με τιρκουάζ πέτρες στο λαιμό.


H Renne Zellweger έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανισεις με μαύρο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη και μακριά ουρά του οίκου Emilio Pucci.

Ψήφισε την δική σου πιο αγαπημένη!

Read More

And More