MI-RO: To λαμπερό show τους για το Φθινόπωρο-Χειμώνα του 2013!

Une Histoire Noctambule: Mε αρχική έμπνευση μια σειρά από φωτογραφίες της Angelica Huston με τον Lip Jens από το μεγάλο φωτογράφο Bob Richardson για την Ιταλική έκδοση του περιοδικού Vogue το 1972, οι MI-RO σχεδίασαν τη γυναικεία και ανδρική κολεξιόν τους για το Φθινόπωρο-Χειμώνα του 2013 ως φόρο τιμής στην τελευταία Ρομαντική Εποχή.

Οι σιλουέτες είναι ρευστές και κοντά στο σώμα. Τα γυναικεία ρούχα έχουν μια γοητευτική μελαγχολία, πολυτελείς λεπτομέρειες και ένα ευγενικό σεξ απήλ. Βολάν, ντραπέ,διαφάνειες και αστραφτερές παγέτες, λουλούδια από μεταξωτή οργάντζα και peek-a-boo ανοίγματα διακοσμούν ακόμη και τα πιο βασικά κομμάτια, ενώ οι ανδρικές κουπ είναι αυστηρές με δυνατό tailoring και μιλιτέρ στοιχεία.

Κασμίρι, μάλλινη καπαρντίνα και ζέρσει κυριαρχούν το πρωί ενώ το βράδυ αναζητά τη χαμένη αίγλη των 70s με βελούδο και μετάξι, αργάντζα και σιφόν, συνδυασμούς από διαφορετικές δαντέλες και μεταλλικές ματιέρες. Το μαύρο, το γκρι, το μπλε του κοβαλδίου, το παλ ροζ και το βαθύ πράσινο είναι τα κύρια χρώματα που λετουργούν είτε σε monochrome εμφανίσεις, είτε συνδυασμένα μεταξύ τους.

Tην επίδειξη άνοιξε ο Έλληνας style icon Δημήτρης Λαγιόπουλος. Πάρε μια γεύση από το λαμπερό show!

Για να δεις ποιοί πήγαν στο show κάνε κλικ εδώ

Read More

And More