To Net-a-Porter ανανεώθηκε! Δες τις πιο in fashion επιλογές αυτής της εβδομάδας!

To TLIFE συνεργάζεται με τον πιο μοδάτο online shopping προορισμό Net-a-Porter.com. Με αυτόν τον τρόπο σου δίνει την δυνατότητα με τον πιο άμεσο τρόπο να αποκτήσεις όλα όσα βλέπεις στις πασαρέλες με μόνο ένα “κλικ”.

Αυτή την εβδομάδα μπορείς να βρεις τις πιο chic πλατφόρμες με επώνυμη υπογραφή της σεζόν, τα παπούτσια που αγαπούν οι celebrities που δεν είναι άλλα από τις γόβες Christian Louboutin. Ποιό μοντέλο επιλέξει η Kate Moss; Και πιο φοράει η Victoria Beckham; Τα πιο κλασικά ζευγάρια που πρέπει κάθε γυναίκα που αγαπάει το luxury shopping να έχει στην γκαρνταρόμπα της.

Για το τέλος αναλύει με βάση το στιλ το τι να φορέσεις αν γίνεσαι νονά! Μία ημέρα πολύ πιο σημαντική από οποιαδήποτε άλλου είδους κουμπαριά αφού γίνεσαι πνευματική μητέρα ενός μικρού παιδιού. Πάρε ιδέες, γέμισε το μυαλό σου με όμορφα σεταρισμένα σύνολα που ακόμη και νονά να μην γίνεσαι αξίζει να φορέσεις.

Ανέδειξε τον πιο θηλυκό σου εαυτό μέσα από όμορφα ρούχα και αξεσουάρ! Μπες στην παρέα του Net-a-Porter στο TLIFE με ένα “κλικ” εδώ

Read More

And More