Pink Sand Resort! H συλλογή για το καλοκαίρι που θα σε ξετρελάνει!

Εμπνευσμένη από την ομορφιά της άγριας φύσης και με διάθεση νατουραλιστική, η σχεδιάστρια Στεφανία Φραγκίστα παρουσιάζει τη Resort συλλογή της pink sands για το 2012, με τίτλο Escapism. Πρόκειται για την πρώτη από τις δύο συλλογές της μάρκας για τη φετινή χρονιά, η οποία έχει ήδη λανσαριστεί στο εξωτερικό και σημειώνει επιτυχία στα πολυκαταστήματα Harvey Nichols, στο Λονδίνο, καθώς και στο Bloomingdale’s, στο Ντουμπάϊ.


Με έντονο tribal χαρακτήρα και εκρηκτικούς συνδυασμούς χρωμάτων, η συλλογή μας ταξιδεύει σε κάποιο φανταστικό τροπικό παράδεισο, μακριά από τη μουντή πραγματικότητα της εποχής μας. Η σχεδιάστρια πειραματίζεται με τα υφάσματα, δοκιμάζοντας καινούργιες υφές και παρουσιάζοντας μοναδικά signature prints.

Η συλλογή Resort 2012 περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά στιλ μαγιό, από τα γνωστά Brazilian cut μπικίνι και τα double-face χρωματιστά τρίγωνα, μέχρι τα στιλάτα boy-cut σορτς και τα θηλυκά ολόσωμα. Το pink sands look συμπληρώνουν τα ιδιαίτερα σανδάλια, τα οποία φέτος ακολουθούν τα prints των μαγιό, καθώς και ανάλαφρα ρούχα για την παραλία και όχι μόνο.

Read More

And More