Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Sisley με την Julia Restoin Roitfeld & την Lindsey Wixson!

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Sisley για την άνοιξη/καλοκαίρι 2014 απεικονίζει τις ζωές δύο «διάσημων ζευγαριών» τα οποία λατρεύονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Τοποθετημένη στη γυαλιστερή Νέα Υόρκη, η καμπάνια θα περιλαμβάνει την fashion icon Julia Restoin Roitfeld, το κορυφαίο μοντέλο Clément Chabernaud, καθώς και τα νέα πρόσωπα στο χώρο της μόδας, Lindsey Wixson και Reuben Ramacher.

Νέοι και διάσημοι, αποτελούν τα νέα είδωλα του καλλιτεχνικού στερεώματος, τα πρόσωπα που πρέπει να δούμε,αυτοί τους οποίους πρέπει να παρακολουθούμε και να ονειρευόμαστε. Με blasé ύφος, ανοίγουν τις πόρτες σε ένα penthouse της Νέας Υόρκης με θέα που κόβει την ανάσα, για να φωτογραφηθούν, ακολουθούμενοι και λατρεμένοι παράλληλα από τον εξονυχιστικό φακό των media, απεικονίζοντας έτσι τον κόσμο της Sisley.

/

Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα της Sisley για την άνοιξη / καλοκαίρι 2014, επιλεγμένα να εκφράσουν την αισθησιακή, αστική και σύγχρονη ουσία της μάρκας, καθώς και τη συλλογή της που χαρακτηρίζεται από μοντέρνα κοψίματα, σχέδια, καινοτόμα υφάσματα καθώς και απρόσμενες τεχνικές και τις λεπτομέρειες. χαρακτήρες στη νέα Sisley SS ​​2014 campaign.

/

Τα νεαρά ζευγάρια φωτογραφήθηκαν από τον Sebastian Faena,ένα νέο και δημιουργικό φωτογράφο από την Αργεντινή με καινοτόμο ματιά.

/

Read More

And More