Oι τρεις νικήτριες του διαγωνισμού SOHO-SOHO e-SHOP!

Oι τρεις super νικήτριες του διαγωνισμού Soho Soho είναι: ΣΟΥΛΔΑΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ, ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ ΕΛΕΝΗ και ΤΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ. Συγχαρητήρια κορίτσια το TLIFE θα επικοινωνήσει μαζί σας!!

To internet είναι το μέλλον και δεν θα μπορούσε η πιο premium boutique της χώρας μας να λείπει από αυτό. To Soho – Soho που ξεκίνησε από τη Μύκονο το 2001 και συνέχισε στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη τώρα σου δίνει την ευκαιρία να το επισκεφθείς από όπου κι αν βρίσκεσαι και να αγοράσεις top designers όπως Jason Wu, Peter Som, Thakoon, Zac Posen, Thomas Wylde, Camilla and Marc, Haute Hippie, Halston αλλά και πολλούς ακόμη πληκτρολογώντας απλά www.sohosoho.gr

Το TLIFE κατανοεί όλες σου τις ανάγκες και δημιουργεί έναν πρωτότυπο διαγωνισμό σε συνεργασία με το SOHO -SOHO e-shop. Τρεις λοιπόν οι τυχερές που θα κερδίσουν 20% έκπτωση σε κάθε τους αγορά από το e-shop για έναν ολόκληρο χρόνο!

Μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις έξυπνες in fashion, με έκπτωση αγορές για όλο τον χρόνο συμπληρώνοντας απλά την φόρμα και μπαίνοντας στην κλήρωση που θα γίνει στις 31 Ιανουαρίου.

Read More

And More