Floral art: Η συλλογή της Swarovski για την άνοιξη/καλοκαίρι 2014!

Τα θηλυκά, εκλεπτυσμένα φλοράλ μοτίβα αποτελούν βασικά στοιχεία κάθε ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας. Αυτή τη σεζόν, η Swarovski δίνει την πρωτοκαθεδρία στην τάση αυτή με λουλούδια σε διάφορες αποχρώσεις και σχήματα. Απαλά παστέλ, έντονο φούξια και βαθύ μπλε συνδυάζονται όλα μαζί σε μια αστραφτερή παλέτα.

Η νέα σειρά «Adorn» είναι ιδανική για να προσθέσετε μια ρομαντική πινελιά σε κάθε ανοιξιάτικο σύνολο. Το κομψό δαχτυλίδι και το κολιέ είναι διακοσμημένα με διαφανή, γαλάζια και ροζ κρύσταλλα, δημιουργώντας ένα διακριτικό, πολύχρωμο σύνολο.

///

Αντίθετα, η σειρά «Swarovski by Shourouk» ακολουθεί μια πιο καλλιτεχνική και εκλεπτυσμένη προσέγγιση. Το λουλούδι αποκτά στυλιζαρισμένη μορφή και διακοσμείται με vintage πινελιές που προσδίδουν γοητεία.

//

Η χρωματική παλέτα διαθέτει πλούσιες αποχρώσεις, όπου κυριαρχεί το έντονο μπλε μαρέν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών.

Με τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014, η Swarovski αποδεικνύει ότι η γοητεία των φλοράλ σχεδίων μπορεί να ανανεωθεί και να επαναπροσδιοριστεί υιοθετώντας ένα στυλ μοντέρνο, ρομαντικό και γεμάτο θηλυκότητα.

Read More

And More