Tommy Hilfiger: Η εντυπωσιακή συλλογή Fall /Winter 2014!

Η συλλογή Tommy Hilfiger για το Φθινόπωρο του 2014, εμπνέεται από την Αμερικανική ύπαιθρο την οποία εμποτίζει με πινελιές πολυτέλειες για τις περιπετειώδεις γυναίκες του σήμερα. Ένα μείγμα από στοιχεία όπως ορειβατικός εξοπλισμός, ρούχα εργασίας και έντονα καρώ, προσδίδουν μια νεανική, bohemian ευαισθησία.

Παραδοσιακά tartans -το σήμα κατατεθέν του Hilfiger- δίνουν ένα twist στα κατά παραγγελία checks που εμφανίζονται σε διάφορες επαναλήψεις – σε μαλλί-κασμίρ, μοχέρ, και μετάξι.

Τραχιά υλικά χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν κλασικά looks και αναμειγνύονται απροσδόκητα με πλούσιο βελούδο, σουνέτ και δέρμα. Εργαλεία εξερεύνησης εμπνέουν ευφάνταστες πινελιές, ενώ τα πανωφόρια είναι το κλειδί: bomber jackets βρίσκονται ως στρώσεις επάνω σε δουλεμένα στο χέρι πλεκτά, ponchos συνδυάζονται με μπότες πεζοπορίας, σουέντ boyfriend γιλέκα κορυφώνουν τα denim. Όλα διαθέτουν μια ευκολία, από τα υπερμεγέθη μπουφάν έως τα βελούδινα sweatshirts σε αναλογίες μίνι φορέματος – ακόμα και το κλασικό clog αναβαθμίζεται με τελειώματα από συνθετική γούνα και φοριούνται με color-blocked κάλτσες.

Δες παρακάτω την εντυπωσιακή ολοκαίνουρια συλλογή!

Read More

And More