Vogue Eyewear: Δες την νέα συλλογή για το καλοκαίρι!

Η μόδα είναι μια περιπέτεια που πρέπει κανείς να ζει με ελαφρότητα και ειρωνεία!

Από τη δεκαετία του ’70, η Vogue eyewear αφιερώνει τις συλλογές γυαλιών ηλίου και οράσεως στις νέες, δυναμικές και περίεργες γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και θέλουν να πειραματιστούν με διαφορετικά στιλ. Οι πιο τολμηρές fashionistas υιοθετούν γρήγορα τις τελευταίες τάσεις και επιδιώκουν ένα glamorous, πολύπλευρο στιλ, εξεζητημένο και ταυτόχρονα διασκεδαστικό. Επιλέγουν Vogue eyewear για να ζήσουν το πνεύμα των καιρών μας με ζωντάνια και κομψότητα, η Vogue Eyewear είναι μια πολύ σύγχρονη επωνυμία που παίζει με τις μόδες του παρελθόντος και τις επαναδιαπραγματεύεται με χιούμορ και πρωτοτυπία. Για αυτές τις γυναίκες λοιπόν η Vogue eyewear αποτελεί το αλατοπίπερο της καθημερινής ζωής.

Η νέα συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι παρουσιάζει ένα στιλ, το οποίο συνδυάζει τις σαγηνευτικές γραμμές του παρελθόντος με το ζωηρό δυναμισμό της σύγχρονης ζωής, σε ίσες ποσότητες, μια αλληλεπίδραση, μεταξύ της θηλυκότητας και της ειρωνείας, η οποία, σήμερα περισσότερο από ποτέ, ταιριάζει στο πνεύμα της σύγχρονης πολυτέλειας.

Τα πλατιά με απαλές γραμμές σχήματα της συγκεκριμένης συλλογής εμπλουτίζονται με εύκολες, κομψές, νέες, εξεζητημένες, θηλυκές λεπτομέρειες.

Read More

And More