Match your style με τη vogue!

Η vogue γιορτάζει την Άνοιξη, χαρίζοντας 10 ρολόγια σε 10 τυχερούς. Για να λάβεις μέρος στο μεγάλο #vogueSpring διαγωνισμό, επισκέψου τη σελίδα μας στο Facebook, σε αυτό το link: vogueSpringContest

Μια σεζόν γεμάτη χρώματα και χαρά! Ήρθε η ώρα της ανανέωσης που θα μας συνοδεύσει μέχρι και το Καλοκαίρι… ανέμελη διάθεση, χρώματα, φρεσκάδα και προσμονή για τις ηλιόλουστες ημέρες που έρχονται! Η vogue βρίσκεται στην καρδιά της μόδας. Με σχεδιασμό και κατασκευή σύμφωνα με τις αυστηρότερες ποιοτικές προδιαγραφές, τα ρολόγια vogue ξεχωρίζουν και δημιουργούν νέες τάσεις ώστε κάθε γυναίκα να κάνει το δικό της “match your style”. Μια συλλογή που εμπνέεται από τα χρώματα την Άνοιξης μαγεύοντας ακόμα και τις πιο κλασσικές στο στυλ γυναίκες, ξετυλίγεται σε 10 σειρές και 76 διαφορετικούς κωδικούς.

Την Άνοιξη ξεχωρίζουν οι σειρές:

Joy… σημαίνει χαρά. Η σειρά Joy δίνει έμφαση στο χρώμα και τη σιλικόνη. Μια παιχνιδιάρικη σειρά που δημιουργεί έντονη καλοκαιρινή διάθεση, χάρη στην έκρηξη χρωμάτων και τους τολμηρούς συνδυασμούς.
Flash… Με δερμάτινο ή λουράκι σιλικόνης, συνδυάζει πουά αποχρώσεις ενώ τα ειδικά σχεδιασμένα τρουκς στο περίγραμμα δίνουν μια πιο ροκ αίσθηση.
Fancy… Μια σειρά τόσο ιδιαίτερη και κομψή με λουράκι σιλικόνης σε 12 διαφορετικές αποχρώσεις.
Allure… μια σειρά που αποπνέει γοητεία σε νέα ανοιξιάτικα χρώματα. Οι 3 χρονογράφοι θα σας βοηθήσουν να μη χάνετε λεπτό! Θα τη βρείτε με λουράκι σιλικόνης και δέρμα, με μοναδικό τρόπο πλεξίματος.

Ό, τι τύπος και αν είσαι Match your Style με τη vogue!

Read More

And More