Fashion Show:Favela for Jeffrey Campbell, Panos Apergis, Celebrity Skin, και τον T-Shirt Maker A2L! Ό,τι είδαμε!

Τετάρτη βράδυ και τι πιο ωραίο από το έχεις να ντυθείς, να βαφτείς και να πας καλεσμένη σε μία επίδειξη μόδας. Νομίζω πως κάθε κορίτσι που αγαπάει αυτόν τον χώρο έστω και λίγο με νιώθει. Έφτασα στο Γκάζι και πιο συγκεκριμένα στο Dream City λίγο νωρίτερα από τους άλλους γιατί το TLIFE είχε εξασφαλίσει να τρυπώσει στα παρασκήνια μαζί με τον φωτογράφο και να απαθανατίσει καρέ καρέ όλη την προετοιμασία. Πάντα μου άρεσε να βλέπω από πριν τι θα δω επάνω στην πασαρέλα μην σου πω σε οποιαδήποτε σκηνή, ακόμη και θεατρική.

Οι προετοιμασίες όταν έφτασα ακόμη βρισκόταν σε εξέλιξη και δεν έχασα λεπτό να μπω στα παρασκήνια και να δω όλα τα ρούχα των αγαπημένων Celebrity Skin, τα παπούτσια Favela for Jeffrey Campbell που ήταν και το βασικό αξεσουάρ καθόλη τη διάρκεια των show.


Στα παρασκήνια κατάφερα να δω όλη την πρoετοιμασία με πρώτη τη συλλογή των Celebrity Skin σε γήινες σκούρες αποχρώσεις με το μαύρο και γρι να έχουν τον πρώτο λόγο.


Ένα δωμάτιο γεμάτο με τη νέα συλλογή Jeffrey Campbell για τον ερχόμενο χειμώνα.. Lucky me!


Ο τρόπος με τον οποίο “ντύνονται” τα ρούχα των Celebrity Skin και τα αξεσουάρ που επιλέγονται έχουν πάντα μία πιο σκοτεινή διάσταση…

Φυσικά λίγο πιο εκεί κι αφήνωντας τους ανθρώπους που επιμελούνται το μακιγιάζ και τα μαλλιά να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους δεν θα μπορούσα να μην ρίξω κλεφτές ματιές και στα σχέδια του Πάνου Απέργη.


Δεν θα μπορούσα να μην απαθανατίσω το συγκεριμένο ζευγάρι μποτάκια! Αν αγαπάς τις νεκροκεφαλές αυτό είναι το ζευγάρι σου για φέτος!


Η πίσω όψη της συγκεκριμένης μπλούζας από τη συλλογή του Πάνου Απέργη οφείλω να πω πως μου άρεσε πολύ!
Ενώ τα casual t-shirts του Α2L έδωσαν τις πιο rock πινελιές στην βραδιά…


Τα εντυπωσιακά ρούχα των Celebrity Skin κόσμησαν οι εντυπωσιακές κι άλλοτε ιδιαίτερες δημιουργίες του Περικλή Κονδυλάτου.


Ένα ζευγάρι μποτάκια που μοιάζουν έντονα με trainers..


Λάμψη μέσα από κρύσταλλα, πέτρες και ρούχα που σε κάνουν να κάθεσαι ήσυχα στο πλάι και να παρακολουθείς..


Τα τρουκς έχουν και φέτος βασικό ρόλο στη συλλογή Jeffrey Campbell ακόμη και στα φλατ από λουστριν μποτάκια..


Ο Δημήτρης Στρέπκος με πολύ καλή διάθεση επιμελήθηκε την κάθε λεπτομέρεια για το δικό του show το οποίο επίσημα άνοιγε και την βραδιά.


Tα ρούχα τους έχουν πάντα έντονο χαρακτήρα με στόχο την ανάδειξη της θηλυκότητας μέσα από ένα πιο δραματικό σκηνικό. Δαντέλα, μαλλί, διαφάνεια είναι μόνο τρία από τα υλικά που συντελούν τη συνταγή της γυναίκας Celebrity Skin. Ενώ οι εντυπωσιακοί ώμοι άλλοτε με όγκο κι άλλοτε απλά αναδεικνύοντας το μπούστο, τα χέρια και το ντεκολτέ έδωσαν μία αίσθηση μεγάλης divas. O Δημήτρης Στρέπκος επέλεξε μποτάκια με εντυπωσιακά τρουκς ενώ το καρό γκρι ζευγάρι με κόκκινες λεπτομέρειες απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις από άντρες και γυναίκες.

Το ΤLIFE σου εξασφάλισε αποκλειστικά το video που όρισε την έναρξη του show των Celebrity Skin και οφείλω να παραδεχτώ πως μου άρεσαν πολύ οι γεμάτες εναλλαγές εικόνες του αλλά και τα εντυπωσιακά κοσμήματα του John Salis. Αν παρακολουθήσεις τη δουλειά τους θα δεις πως πάντα έχουν πολύ εντυπωσιακά βίντεο να ντύνουν τα shows τους. Mην το χάσεις..

Το show των Celebrity Skin ολοκληρώθηκε, ο κόσμος χειροκρότησε δυνατά και τα φώτα άναψαν.. ένα μικρό διάλειμμα και το επόμενο show με τις δημιουργίες του Πάνου Απέργη ξεκινάει..


Έντονα χρώματα και loose γραμμές. Οι ιδανικές επιλογές για μία ανάλαφρη διάθεση με τον σχεδιαστή να επιλέγει μποτάκια Jeffrey Campbell σε εξίσου έντονες αποχρώσεις..


Οι επιλογές των παπουτσιών κι αυτές έντονες άλλοτε με ξύλινο τακούνι κι άλλοτε φλατ αποδεικνύοντας πως το colour blocking στη συλλογή του Απέργη έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας είχε φτάσει σιγά σιγά η ώρα που το party θα ξεκινούσε..


Τα ρούχα μοιάζει να απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες αφού και τα πιο θηλυκά φορέματα σε συνδυασμό με κομψές γόβες έδωσαν το “παρών”. Ενώ μετά από ένα μικρό διάλειμμα στη σκηνή ανέβηκε η μπάντα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου Mamacita on fire που με τους ήχους της’ έντυσε’ το show το T-shirt maker A2L.


Είναι αναμφισβήτητα τα πιο ευκολοφόρετα κομμάτια που έχουμε όλες στη ντουλάπα. T-shirts που στόχο τους έχουν να σου τονώσουν την προσωπικότητα σου μέσα από έξυπνα λογότυπα.


Casual looks που τα συνόδευε η μουσική των Mamacita on Fire..

Read More

And More