Ένα μπλουζάκι στη μνήμη του Χιθ Λέτζερ!

Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του ταλαντούχου Aυστραλού ηθοποιού Χιθ Λέτζερ, οι φίλοι και η οικογένειά του, αποφάσισαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον καλλιτέχνη που έμεινε γνωστός στον κόσμο από τον ρόλο του κακού Joker: τύπωσαν ένα μπλουζάκι στην μνήμη του που τον δείχνει να κάνει σκέιτμπορντ.

Ο Λέτζερ πέθανε στα 28 του χρόνια από υπερβολική δόση ναρκωτικών, τον Ιανουάριο του 2008. Βραβεύτηκε μετά θάνατον με Όσκαρ για τον ρόλο του ως Τζόκερ στη σειρά ταινιών Μπάτμαν με τίτλο Σκοτεινός Ιππότης.
Το μπλουζάκι έχει πάνω του τυπωμένη μία φωτογραφία του που τον δείχνει να χαμογελά ποζάροντας με ένα σκέιτμπορντ, δίπλα στον ποταμό του Λος Άντζελες. Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 2004, την χρονιά που γυρίστηκε η επιτυχημένη ταινία Brokeback Mountain.

Του Χιθ του άρεσε πολύ το σκέιτμπορντ και ήθελε να κάνει μία φωτογράφηση που θα απολάμβανε, είπε ο Μπεν Γουότς, μεγαλύτερος αδελφός της ηθοποιού Ναόμι Γουότς και φωτογράφος στη Νέα Υόρκη.
Τα έσοδα από τις πωλήσεις του t-shirt, το οποίο πωλείται έναντι 110 δολαρίων, θα διατεθούν στις αγαπημένες φιλανθρωπικές οργανώσεις του Λέτζερ. Πρόκειται για το προϊόν συνεργασίας μεταξύ του Γουότς και της αδελφής του Λέτζερ, που είναι σχεδιάστρια, Ελάνα Ρόζα, με στόχο να τιμηθεί η μνήμη του ηθοποιού, ο οποίος ήταν γνωστός λάτρης των T-shirts.

Read More

And More