Πίσω στην κορυφή της σελίδας
05.05.2013 | 03:20

Mϊα vodka εμπνευσμένη από το street art και τις καλές τέχνες!

Mϊα vodka εμπνευσμένη από το street art και τις καλές τέχνες!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το 2011, η ABSOLUT VODKA παρουσίασε για πρώτη φορά την καμπάνια ABSOLUT BLANK, ένα παγκόσμιο κίνημα υπέρ της καλλιτεχνικής δημιουργικότητας, με στόχο να κάνει τον κόσμο πιο ζωντανό και πιο ξεχωριστό. Πιο συγκεκριμένα, η ABSOLUT έδωσε σε 20 καταξιωμένους καλλιτέχνες από έναν μεγάλο λευκό καμβά στο σχήμα της εμβληματικής της φιάλης και τους ζήτησε να τον γεμίσουν με δημιουργικότητα. Ο πολυτάλαντος Αμερικανός καλλιτέχνης Dave Kinsey είναι ένας από αυτούς. Δύο χρόνια μετά, η ABSOLUT VODKA προκαλεί ξανά τη συμβατικότητα και συνεργάζεται με τον Dave Kinsey, ο οποίος δημιούργησε μια συλλεκτική φιάλη γεμάτη χρώμα και έμπνευση.

Ο Dave Kinsey, γνωστός για το έργο του ως ζωγράφος, designer και street artist, επιλέχθηκε για να αποτυπώσει στη φιάλη την τόλμη, τη ζωντάνια και την ενέργεια που χαρακτηρίζει τη δουλειά του. «Ο Dave Kinsey είναι ένας ζωντανός θρύλος του παγκόσμιου street art και design, και ένας από τους βασικούς υποστηρικτές της καμπάνιας ABSOLUT BLANK. Λατρέψαμε τη σύγχρονη προσέγγιση που έχει σε κλασικά αντικείμενα. Καθετί που κάνει είναι τολμηρό, ζωντανό και ξεχειλίζει από δημιουργική ενέργεια! Αυτό ακριβώς είναι και το πνεύμα της ABSOLUT VODKA που εκφράζεται απόλυτα μέσα από την καμπάνια της ABSOLUT BLANK», σχολίασε η Nodjame Fouad, Global Marketing Director της ABSOLUT.
Ο ίδιος ο καλλιτέχνης εξηγεί την έμπνευση που τον οδήγησε στο σχέδιο της ABSOLUT VODKA BLANK EDITION: «Γοητεύθηκα αμέσως από την τόλμη και την αισιοδοξία της πρωτοβουλίας ABSOLUT BLANK: ότι 20 καλλιτέχνες, σε συνεργασία με την ABSOLUT VODKA θα μπορούσαν να εμπνεύσουν ένα παγκόσμια καλλιτεχνικό κίνημα. Έτσι, όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχω σχεδιάζοντας τη φετινή συλλεκτική φιάλη, δέχθηκα με ενθουσιασμό. Τον τελευταίο καιρό είμαι σε μία εσωτερική διαδικασία εξερεύνησης των ορίων ανάμεσα στο συναίσθημα και το περιβάλλον και θέλησα να το αποτυπώσω στο εμπνευσμένο από τα λουλούδια σχέδιο της ABSOLUT VODKA BLANK EDITION».
Η συλλεκτική φιάλη ABSOLUT VODKA BLANK EDITION συνδυάζει τα έντονα χρώματα των λουλουδιών με τις σκούρες γραμμές και σκιές του αστικού τοπίου, απεικονίζοντας κάτι φυσικά όμορφο, όπως είναι τα λουλούδια, με φόντο την ενέργεια και την αισθητική της πόλης. Η αντίθεση των χρωμάτων και η αλληλεπίδραση των μοτίβων της φύσης και της πόλης καθιστούν τη φιάλη ένα αντικείμενο μοναδικού design.

Οι 400.000 φιάλες της συλλεκτικής έκδοσης διατίθενται αποκλειστικά σε 7 χώρες. Στην Ελλάδα είναι διαθέσιμες σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες supermarket και σε επιλεγμένες κάβες, στην τιμή της απλής φιάλης.

Παρακολουθήστε το facebook.com/absolutvodkagreece για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της ABSOLUT VODKA.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10