Cannes: Όλες οι εμφανίσεις από το λαμπερό κόκκινο χαλί!

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες ξεκίνησε και για ακόμη μία φορά όλη η αφρόκρεμα του Hollywood βρέθηκε στη Γαλλική Ριβιέρα. Πρώτη έφτασε η Nicole Kidman η οποία είναι και στην κριτική επιτροπή ενώ δεν άργησαν οι αφίξεις με λαμπερές δημιουργίες υψηλής ραπτικής.

To TLIFE σου συγκεντρώνει τις εμφανίσεις των σταρ και σου δίνει όλες τις πληροφορίες για τις στιλιστικές τους επιλογές.

/
H Nicole Kidman επέλεξε φόρεμα κεντημένο με λεπτομέρεια του τα λουλούδια του οίκου Christian Dior Couture και κράτησε clutch Ferragamo.

/
Υψηλή ραπτική φόρεσε και η πρωταγωνίστρια της ταινίας Τhe Great Gatsby Carey Mullingan με μπεζ φόρεμα του οίκου Christian Dior Couture

/
Η Cindy Crawford επέλεξε λευκή δημιουργία με χρυσές λεπτομέρειες στομπούστο του οίκου Rioberto Cavalli και τη συνδύασε με χρυσά Jimmy Choo πέδιλα.

/
Λαμπερή και όμορφη η Freida Pinto μέσα στην φούξια από μετάξι δημιουργία του οίκου Gucci που την συνδύασε με χρυσά πέδιλα και κοσμήματα Chopard.

/
H Julianne Moore επέλεξε στράπλες φόρεμα υψηλής ραπτικής με διχρωμία από την συλλογή Spring – Summer 2013 του οίκου Christian Dior και το συνδύασε με μεταλλικά πέδιλα.

/
Η Rooney Mara είναι φανατική του black&white και το φόρεσε σε ολόσωμη φόρμα

/
Εντυπωσιακή η Cara Delevingne μέσα στη μαύρη από δαντέλα τουαλέτα ειδικά φτιαγμένη για εκείνη του οίκου Burberry που φώτισε με κοσμήματα Chopard.

Read More

And More