Η καλοκαιρινή συλλογή του οίκου Cromia

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή του ιταλικού οίκου Cromia σας προδιαθέτει να βγείτε έξω, να απολαύσετε τον υπέροχο καιρό, τις ηλιόλουστες, φωτεινές ημέρες και να ανανεωθείτε.

Και σε αυτή την συλλογή πρωταγωνιστικό ρόλο κατέχει η ιταλική φινέτσα, η ιταλική ραφή και το ιταλικό know-how στην επεξεργασία του δέρµατος που αποτελούν μερικά από τα συστατικά της επιτυχίας του brand CROMIA.

Η δημιουργικότητα, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και η προσοχή στη λεπτομέρεια, χωρίς κάτι να αφήνεται ποτέ στην τύχη του, αποτελούν μερικά από τα συστατικά της επιτυχίας του brand Cromia, που ήδη έχει καταφέρει να βάλει γερές βάσεις στην Ιταλική αγορά αλλά και αυτή του εξωτερικού.

Για αυτή τη σεζόν, η Cromia καταφέρνει να εντυπωσιάσει με μία συλλογή που γεννήθηκε μέσα από έντονη αισιοδοξία. Αποτελείται από κλασσικά και θηλυκά σχέδια, που αποπνέουν διαχρονική κομψότητα και σύγχρονη αισθητική. Δερμάτινες τσάντες σε εντυπωσιακά σχέδια, ιδιαίτερα και μοναδικά, αλλά ποτέ πολύ εκκεντρικά, κυκλοφορούν σε πολλές επιλογές χρωμάτων, ανοιξιάτικες παστέλ αποχρώσεις, μπλε, απαλό ρόζ, κίτρινο όπως ένα ανθισμένο λιβάδι, αλλά και έντονες αποχρώσεις ενός λαμπερού καλοκαιριού όπως ζεστές κόκκινες και φυσικά ας μην ξεχνάμε το λευκό.

Μία μεγάλη συλλογή από τσάντες διάφορων μεγεθών, από shopping bags και τσάντες χειρός, μέχρι μικρά clutches και αξεσουάρ, όπως πορτοφόλια και ζώνες, προσελκύει κάθε γυναίκα.

Η Cromia γνωρίζει πως να προσφέρει σε κάθε γυναίκα τη θηλυκότητα, τη χάρη, την κομψότητα αλλά και την πρακτικότητα που χρειάζεται καθημερινά.

Υπάρχει μία σειρά Cromia για κάθε ώρα της ημέρας, αλλά για κάθε διάθεση, οι κομψές Perla, Sonny, Judy, Memphi, οι άνετες, καθημερινές και ανάλαφρες Breeze και Alma, οι πρακτικές και διαχρονικές Tania, Greta και Cayac και πολλές ακόμα που αναδεικνύουν την εμφάνιση σας χαρίζοντας σας φινέτσα και ξεχωριστό στυλ.

Στη φετεινή συλλογή υπάρχει μία τσάντα για κάθε γυναίκα που θέλει να περάσει ένα έντονο καλοκαίρι!

Κεντρική Διάθεση : Motiva, Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 153-155, Καισαριανή, τηλ. : 210 7239974

Περισότερες πληροφορίες:
www.motiva.gr
Facebook Page Motiva

Read More

And More