Μαγιό με διάθεση κοριτσίστικη κι ανάλαφρη… από τη Στεφανία Φραγκίστα

Με διάθεση κοριτσίστικη και ανάλαφρη, η σχεδιάστρια μαγιό και beachwear Στεφάνια Φραγκίστα παρουσιάζει τις νέες συλλογές της Pink Sands για το φετινό καλοκαίρι. Οι δύο σειρές με τίτλο “I Want to Be a Star” και “A Box of Macarons”, έχουν ήδη λανσαριστεί στο εξωτερικό με επιτυχία και από φέτος έκαναν την είσοδο τους στη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων VAKKO στην Τουρκία, στη boutique Mahna Mahna στη Ιαπωνία καθώς και στα online stores www.luxxlab.xom και Asos Marketplace.

Για τη συλλογή Resort 2013, το κορίτσι της Pink Sands δηλώνει “I Want to Be a Star” και βρίσκεται εν μέσω ενός road trip, που υπόσχεται ελευθερία και νέες παραστάσεις. Με στοιχεία fun και rock αλλά και κοριτσίστικες ρομαντικές πινελιές, χαρακτηριστικές της Pink Sands, η συλλογή «παντρεύει» ετερόκλητα στοιχεία και μας εκπλήσσει ευχάριστα: τα τολμηρά μπικίνι με prints χρυσών και ασημένιων αστεριών συνυπάρχουν με τα πιο ρετρό polka dot στράπλες, ενώ τα jean και jacquard σορτσάκια συναγωνίζονται τα girly φορέματα με ανοιχτή πλάτη και τα ολόσωμα μαγιό από broderie anglaise. Η σχεδιάστρια επιλέγει καθαρά χρώματα -ατόφιο κόκκινο, μπλε, πράσινο- και «παίζει» με τις διαφορετικές υφές, δημιουργώντας ενδιαφέροντα patchworks.

Τη βαλίτσα της Pink Sands για το φετινό καλοκαίρι συμπληρώνει η συλλογή “A Box of Macarons”, εμπνευσμένη από ένα πανέμορφο κουτί με macarons, το οποίο η Στεφανία δέχτηκε ως δώρο στα γενέθλιά της. Σήμα κατατεθέν εδώ είναι τα παστέλ χρώματα, όπως το χρώμα της μέντας, το απαλό κίτρινο και γαλάζιο και το ροδακινί. Τα signature prints -ειδικά σχεδιασμένα για τη Pink Sands- είναι κυρίως γεωμετρικά, με μια ευδιάκριτη εξωτική νότα, ενώ οι συνδυασμοί διαφορετικών χρωμάτων στο μπούστο ή στο κάτω μέρος του μαγιό, αποτελούν χαρακτηριστικό στοιχείο της καλοκαιρινής κολεξιόν. Τα ιδιαίτερα κοψίματα ικανοποιούν όλα τα γούστα και κολακεύουν κάθε σωματότυπο, περιλαμβάνοντας βραζιλιάνικα τρίγωνα, γοητευτικά στράπλες με frills και θηλυκά ολόσωμα που αναδεικνύουν το ντεκολτέ.

Η φωτογράφιση των συλλογών πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Semiramis της αλυσίδας YES Hotels, όπου το μοναδικό design και τα lollipop χρώματα αποτέλεσαν το ιδανικό φόντο για το κοριτσίστικο concept των φετινών συλλογών.

Στην Ελλάδα οι συλλογές της Pink Sands είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένες boutiques (Free Shop, Detroit, Ammos, Pop Up Store κ.α.) και ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Αθήνα (A la plage -Astir Palace) και τα πιο κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά.

Περισσότερες πληροφορίες
www.swimpinksands.com

Read More

And More