Το απόλυτο χορευτικό πάρτυ της Stella McCartney

Για να γιορτάσει τα εγκαίνια του νέου καταστήματος του brand της στη Σαγκάη, η Λονδρέζα σχεδιάστρια στρατολόγησε την χορογράφο Bianca Li –γνωστή για τα δημοφιλή video clip του Kanye West– για να δημιουργήσει μια πολυτελή αίθουσα χορού στο Astor House Hotel. Ενώ η Stella και οι καλεσμένοι απολάμβαναν το δείπνο τους, 18 ζευγάρια ξεκίνησαν έναν αυθόρμητο χορό βαλς στην αίθουσα, ο οποίος τελικά εξελίχθηκε σε μια μοντέρνα χορευτική απόδοση του ηλεκτρονικού ύμνου των Daft PunkAround the World

Αυτό όμως δεν ήταν το μόνο ασιατικό event για την McCartney αυτή τη βδομάδα. Τη Δευτέρα επισκέφτηκε τη νέα της boutique στο Τόκιο και πέρασε και από τη βρετανική πρεσβεία της Ιαπωνίας. Την Τρίτη εγκαινίασε ένα νέο κατάστημα στο Πεκίνο, μέσα στο Parkview Green, ένα εμπορικό κέντρο φιλικό προς το περιβάλλον, το οποίο αποτελεί την πρώτη εμπορική κατασκευή στην Κίνα με πιστοποίηση Platinum LEED. Τέλος την Πέμπτη βρέθηκε με την Kate Moss και πλήθος κόσμου στην έκθεση Art Basel στο Χονγκ Κονγκ.

Ποιά χρειάζεται ένα μπισκότο τύχης όταν έχει μια καινούργια Falabella bag;

Πράγματι στο Πεκίνο και την Σαγκάη μπορείς να αγοράσεις δύο παραλλαγές της που υπάρχουν αποκλειστικά στα νέα καταστήματα της Stella McCartney στην Κίνα και μάλιστα βρίσκονται σε έκπτωση αυτή τη στιγμή.

Read More

And More