Kate Moss: Η νέα συλλογή της με αξεσουάρ!

Η συλλογή με αξεσουάρ της Kate Moss αποκαλύπτεται εξολοκλήρου για πρώτη φορά και έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες!
Ξεχωριστές θήκες για tablet και κινητά τηλέφωνα από τη συλλογή της θα βρίσκονται σε επιλεγμένα Carphone Warehouse καταστήματα από την Πέμπτη 24 Ιουλίου.
Το supermodel βρέθηκε πρόσφατα σε γεύμα μαζί με στενούς της φίλους , με τους Sadie Frost, Jamie Winstone, Nick Grimshaw και Pixie Geldof ανάμεσα τους, για να γιορτάσει το λανσάρισμα της συλλογής της.
“Εμπνεύστηκα από τα πράγματα που αγαπώ” είπε. “‘Ολη η σημασία είναι στις υφές και τις λεπτομέρειες. Δέρμα, τρουκς, ένα αστέρι.

«Αυτοί με προσέγγισαν” είπε εξηγώντας την νέα συνεργασία της, πριν παραδεχτεί πως ελπίζει να αποδειχθεί τόσο επιτυχημένη όσο και η μακροπρόθεσμη συνεργασία της με το Topshop. “Το σκέφτηκα και συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχε τίποτα παρόμοιο εκεί έξω – δεν υπήρχε τίποτα που να μου αρέσει, έτσι κι αλλιώς – τίποτα πραγματικά πολυτελές, τίποτα πραγματικά chic”.

H δεύτερη συλλογή της βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και η ήδη υπάρχουσα θα βρίσκεται από την ερχόμενη Πέμπτη σε επιλεγμένα καταστήματα και online στο Carphonewarehouse.com με τις τιμές αν κυμαίνονται από £14.99 για μια θήκη για smartphone (τα σχέδια είναι κατάλληλα για iPhone 4, iPhone 5 και Samsung Galaxy S4) μέχρι και £49.99 για μια μεγάλη θήκη για tablet. Δες προιόντα από τη συλλογή εδώ…

Read More

And More