Ο High-heel παράδεισος της Sophia Webster

H Sophia Webster ανοίγει το δικό της κατάστημα. H σχεδιάστρια υποδημάτων και αξεσουάρ-υπεύθυνη για τα υπέροχα χρωματιστά παπούτσια-statement που έχουν γίνει τα πιο πολυσυζητημένα νέα αξεσουάρ της χρονιάς – εγκαινιάζει ένα pop-up κατάστημα στο Burlington Arcade του κεντρικού Λονδίνου.

/

Το κατάστημα, το οποίο θα είναι ανοικτό για έξι εβδομάδες, είναι μια φωτεινή όαση – διαθέτει ένα νέον, ροζ φως που γράφει «Sophia» και φλαμίνγκο αγάλματα κοσμούν την είσοδο – σε ένα κατά τα άλλα minimal εμπορικό κέντρο.

/

Σκέφτηκα ότι θα ήταν διασκεδαστικό να το κάνουμε στο Burlington Arcade – φέρει ένα κομμάτι ζωής στο μέρος», είπε στην Evening Standard.

/

Παρά το γεγονός ότι μόλις έκανε το ντεμπούτο της για την άνοιξη / καλοκαίρι του 2013 έχουμε ήδη δει τις φανταστικές δημιουργίες της Webster στα πόδια της Άnna Dello Russo, της Solange Knowles και της Rihanna η οποία έχει και ένα μοντέλο εμπνευσμένο από αυτή με το όνομα Riri.

/

Το pop-up store της Sophia Webster ανοίγει για έξι εβδομάδες από σήμερα. Ωστόσο δημιουργίες της βρίσκει κανείς στο Harvey Nichols, Dover Street Market, Net-A-Porter, Browns και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sophia-webster.co.uk

Read More

And More