Γιατί ο Armani προωθεί την Stella Jean;

O Giorgio Armani ζήτησε από τη συνάδελφό του Ιταλίδα σχεδιάστρια Stella Jean να παρουσιάσει την collection της Άνοιξη /Καλοκαίρι 2014 στον παραδοσιακό του χώρο επιδείξεων, το Armani Teatro, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου αυτό το φθινόπωρο. Θα γίνει η πρώτη που θα παρουσιάσει εκεί womenswear.

«Η νέα γενιά των Ιταλών σχεδιαστών χρειάζεται την στήριξή μας» είπε ο Armani. «Για αυτόν το λόγο συνεχίζω να κάνω το θέατρό μου στην Via Bergognone προσιτό σε αυτούς. Η Stella Jean θα είναι η επόμενη σχεδιάστρια που θα διοργανώσει ένα fashion show στο Armani Teatro και ελπίζω αυτή η εμπειρία να της φέρει τύχη.

Η Jean, η οποία γεννήθηκε στη Ρώμη και έχει Αϊτινή κληρονομιά, επιλέχθηκε για το «μοναδικό και πολύ προσωπικό της style» – το οποίο συνδυάζει έντονα ethnic prints με ογκώδεις αλλά κομψές σιλουέτες. Το 2011, επίσης κέρδισε το διαγωνισμό της Ιταλικής Vogue Who’s On Next talent.

«Βρήκα αυτήν τη χειρονομία ως μια ασυνήθιστη έκφραση γενναιοδωρίας από τη μεριά του σχεδιαστή που έχει δημιουργήσει την ιστορία της μόδας και ξεχωρίζει για την καινοτομία του και την ικανότητά του να προβλέπει τους καιρούς» , είπε η Jean. «Ο Giorgio Armani προσφέρει ισχυρή υποστήριξη και ένα δυνατό σήμα αυτοπεποίθησης στην ανερχόμενη δημιουργικότητα. Μπορώ να εγγυηθώ πως η ενέργεια και ο ενθουσιασμός που εξάγει, σε συναισθηματικούς και δημιουργικούς όρους, είναι πραγματικά αξιοσημείωτη. Είναι τιμή για μένα και αισθάνομαι βαθία ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που μου προσέφερε»

Stella Jean Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013-14

Read More

And More