Οι 10 πλουσιότερες Χολυγουντιανές ηθοποιοί αποκαλύπτονται!

Η Angelina Jolie είναι η πλουσιότερη ηθοποιός του κόσμου, σύμφωνα με το Forbes. Η star αξίζει 33 εκατομμύρια δολάρια το 2013, εν μέρει λόγω της επερχόμενης ταινίας της Maleficent, που βασίζεται στο Sleeping Beauty της Disney.

Τα cover girls της Vogue Jennifer Lawrence και Kristen Stewart ακολούθησαν στην δεύτερη και την τρίτη θέση, με τα αξιοσέβαστα εισοδήματα των 26 και 22 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Stewart φαίνεται ότι ακόμα εισπράττει από την επικερδή επιτυχία του Twilight, ενώ η Lawrence κέρδισε εκατομμύρια μέσω των ταινιών Hunger Games και με την περσινή ταινία Silver Linings Playbook – για την οποία κέρδισε ένα Oscar.

H Jennifer Aniston έρχεται στην τέταρτη θέση με 20 εκατομμύρια δολάρια, λόγω των δικαιωμάτων από τη σειρά Friends καθώς και αναρίθμητων διαφημιστικών συμφωνιών με εταιρείες όπως η Vitamin Water και η Aveeno. Η Emma Stone κατατάσσεται στην πέμπτη θέση με 16 εκατομμύρια δολάρια, έχοντας κάνει το πρώτο της καλοκαιρινό blockbuster την προηγούμενη χρονιά με το The Amazing Spider-Man.


1. Angelina Jolie,εκατομμύρια


2. Jennifer Lawrence $26 εκατομμύρια


3. Kristen Stewart, $22 εκατομμύρια


4. Jennifer Aniston, $20 εκατομμύρια


5. Emma Stone, $16 εκατομμύρια


6. Charlize Theron, $15 εκατομμύρια


7. Sandra Bullock, $14 εκατομμύρια


8. Natalie Portman, $14 εκατομμύρια


9. Mila Kunis, $11 εκατομμύρια


10. Julia Roberts, $11 εκατομμύρια

Read More

And More