Υπάλληλος της Tiffany & Co ομολογεί την ενοχή της

Μια πρώην υπάλληλος της εταιρείας Tiffany & Co ομολόγησε την ενοχή της σε ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης την Παρασκευή για την κλοπή κοσμημάτων αξίας 2,1 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Ingrid Lederhaas-Okun, προηγουμένως αντιπρόεδρος της εταιρείας στο τμήμα ανάπτυξης προϊόντων, αντιμετωπίζει πάνω από 46 μήνες φυλάκισης για διαπολιτειακή μεταφορά κλεμμένης περιουσίας.

Συνελήφθη στις 2 Ιουλίου για κλοπή 165 κομματιών Tiffany & Co – αξίας 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων – σε διάστημα πάνω από 13 μήνες τα οποία πουλούσε σε μια εταιρεία που αγοράζει και μεταπωλεί κοσμήματα με έδρα τη Νέα Υόρκη. Η καταδίκη της θα λάβει χώρα στις 10 Δεκεμβρίου, αναφέρει το WWD.

«Τα διαμάντια είναι για πάντα αλλά τα κλεμμένα διαμάντια όχι» είπε ο δικηγόρος από το Manhattan Preet Bharara. « Σε μια περίοδο χρόνων, η Ingrid Lederhaas-Okun, ένα ανώτερο στέλεχος μιας υψηλού επιπέδου εταιρείας κοσμημάτων άρπαξε κοσμήματα από τον εργοδότη της και μεταπώλησε το εμπόρευμα αξίας εκατομμυρίων δολαρίων με σκοπό να πλουτίσει. Σήμερα βρίσκεται καταδικασμένη για την κλοπή της και αντιμετωπίζει την προοπτική της φυλακής»

Read More

And More