Τι έχει ο Marc Jacobs στην κουζίνα του;

Ο Marc Jacobs έχει τον δικό του προσωπικό chef. Ο σχεδιαστής συνάντησε την Lauren Gerrie μέσω ενός κοινού γνωστού φίλου, και αυτή μαγειρεύει κάθε του γεύμα στις δύο «πραγματικά πολύ όμορφες κουζίνες του»

«Η μία είναι ένα υπόγειο κελάρι το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο», είπε η Gerrie. «Δεν μαγειρεύω τόσο πολύ σε αυτήν την κουζίνα, αλλά κάνω την περισσότερη από την προετοιμασία εκεί. Η κυρίως κουζίνα είναι ένα όνειρο, πανέμορφος εξοπλισμός και οι πάγκοι είναι μαρμάρινοι. Προφανώς δεν είναι του εμπορίου. Είναι μια οικιακή κουζίνα και σχεδιάστηκε όμορφα από την Bulthaup.

Ο Jacobs δεν σχεδιάζει κάποιο από τα γεύματά του, προτιμώντας η Gerrie να «τα αναλάβει όλα αυτά» – η οποία επίσης φτιάχνει τα αγαπημένα του cookies (σπιτικά cookies με αμύγδαλο, βούτυρο και αγριοσίταρο), κέικ με καρότο και φρέσκους χυμούς μήλου. Φαινομενικά ο σχεδιαστής είναι ένας «μεγάλος σνάκερ» και έχει μια προτίμηση για βοδινό φιλέτο mignion, ζυμαρικά μαγειρεμένα σε κόκκινη σάλτσα και χάμπουργκερς, παρόλα αυτά δεν είναι μεγάλος φαν των όξινων φαγητών.

Η Gerrie δεν φοράει στολή chef στη δουλειά, αν και είναι απαραίτητο να δείχνει καλοντυμένη στην κουζίνα του σχεδιαστή. « Το να μην φοράμε στολή είναι ένα τέλειο σημείο της δουλειάς. Με προσέλαβε για αυτό που είμαι και για το φαγητό που μαγειρεύω. Η συνεργάτης μου κι εγώ ντυνόμαστε σέξι στην κουζίνα»

Read More

And More