MTV Video Awards: Οι ωραιότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί!

Οι red carpet εμφανίσεις είναι αναμφισβήτητα από τις πιο αγαπημένες μας αφού μπορούμε να θαυμάσουμε τις stars της μουσικής σκηνής να ποζάρουν φορώντας ιδιαίτερες δημιουργίες. Τα μουσικά βραβεία MTV μπορεί να μην είναι απόλυτα συνδεδεμένα με τη μόδα, σίγουρα όμως έχουν πολύ ενδιαφέρον. Ας δούμε λοιπόν τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε φέτος…

/
H Lady Gaga φέτος έκανε μια λιγότερο εκκεντρική εμφάνιση από αυτές που συνηθίζει να κάνει. Επέλεξε ένα μαύρο maxi Prabal Gurung φόρεμα με μακριά ουρά, χωρίς καθόλου κοσμήματα παρά μόνο ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου.

/
Η Katy Perry διάλεξε ένα leopard Emanuel Ungaro φόρεμα διακοσμημένο με χρυσές λιβελλούλες, το ταίριαξε με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και έπιασε τα μαλλιά της σε ένα ψηλό ponytale.

/
Η Miley Cyrus έδειξε το καλογυμνασμένο σώμα της με ένα Dolce & Gabbana μαύρο κολάν και cropped top κεντημένο με κρύσταλλα και ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

/
H Taylor Swift ένα look που θύμιζε παλιό Hollywood με ένα μπλε σκούρο Herve Leger maxi στενό φόρεμα κεντημένο με παγιέτες στο μπούστο και ψηλοτάκουνα σατέν πέδιλα στο ίδιο χρώμα.

/
Η Selena Gomez έκανε μια πολύ εντυπωσιακή και sexy εμφάνιση με ένα Atelier Versace maxi μπλε φόρεμα με βαθύ σκίσιμο μέχρι το μηρό και αποκαλυπτικό μπούστο.

/
Για το τέλος αφήσαμε τη Rita Ora η οποία έκανε αναμφισβήτητα την πιο εκκεντρική εμφάνιση της βραδιάς με μια φούστα με τεράστια ουρά από φτερά και ένα ολοκέντητο τοπ με κρύσταλλα, όλα Alexandre Vauthier.

Read More

And More