Τι δώρο να του πάρω;

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, η γιορτή του, τα γενέθλιά του ή η επέτειός σας. Και για μία ακόμη φορά αναρωτιέσαι τι δώρο να του πάρεις, που να μην είναι ίδιο με τα προηγούμενα.

Kάπου εδώ έρχεται η Calzedonia Man για να σε βγάλει από το αδιέξοδο. Άλλωστε η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο αντρικό styling δεν είναι άλλη από την κάλτσα! Η Calzedonia Man ακολουθεί τα fashion trends και προτείνει μία μεγάλη ποικιλία από κάλτσες με έμφαση στις μακριές που φέτος εχουν την τιμητική τους και κυκλοφορούν στα πιο μοδάτα χρώματα και σχέδια.

Η αντρική μακριά κάλτσα αποτελεί το key-item τόσο για τις καθημερινές όσο και για τις πιο επίσημες εμφανίσεις του άντρα. Φέτος, μάλιστα, η τάση θέλει τα παντελόνια ελαφρώς γυρισμένα έτσι ώστε να φαίνεται η κάλτσα σε έντονα ή ιδιαίτερα μοτίβα.

Η συλλογή της αντρικής μακριάς κάλτσας κυκλοφορεί σε all time classic χρώματα (λευκό-μπλε-μαύρο- γκρι-πράσινο-μπεζ- καφέ-μελανζέ) αλλά και σε μεγάλη γκάμα prints (καρό, ρίγες, ρόμβοι κ.α). Φτιαγμένες από κασμίρι, βαμβάκι, μάλλινες, μαλλί μερινός, με αποτέλεσμα να καλύπτουν κάθε ενδυματολογική ανάγκη και στυλ του σύγχρονου άντρα. Για casual εμφανίσεις και business meetings μέχρι black tie ή πιο funky night out looks!

Read More

And More