Pandora: Δώσε λάμψη στη γιορτινή σου εμφάνιση!

Η μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, αποτυπώνεται αυτές τις γιορτές μέσα από τη νέα, μοναδική, συλλογή κοσμημάτων PANDORA. Χειροποίητα αυθεντικά κοσμήματα από μασίφ ασήμι και χρυσό 14Κ, που τα κοσμούν σταγόνες… murano και λαμπερές πέτρες cubic zirconia σε μοντέρνες και ζεστές αποχρώσεις, υπόσχονται να δώσουν ξεχωριστή λάμψη στη γιορτινή μας εμφάνιση.

Για την PANDORA, κάθε γυναίκα είναι μοναδική και ζει τις δικές της μοναδικές στιγμές ανάλογα με τον τρόπο ζωής και το δικό της στυλ. Για αυτό και φιλοσοφία της PANDORA, είναι να δημιουργεί ξεχωριστά κοσμήματα με χειροποίητες λεπτομέρειες, που απευθύνονται στην κάθε γυναίκα.

Μέσα από τα κοσμήματα PANDORA μπορούν να αποτυπωθούν όλες οι αξέχαστες στιγμές της ζωής μας, οι επιθυμίες μας, αλλά και τα όνειρά μας. Αφήνοντας τη φαντασία μας ελεύθερη, εμπνεόμαστε και δημιουργούμε τους δικούς μας προσωπικούς συνδυασμούς, μέσα από μία πλούσια συλλογή προσθέτοντας πολυτέλεια στην καθημερινότητα μας, σε προσιτή όμως τιμή. H μοναδική συλλογή αναμνήσεων PANDORA, ξεκινά με τη βάση που μπορεί να είναι αλυσίδα ή δέρμα, και με ένα ή περισσότερα σύμβολα της επιλογής μας, που μπορούμε να προσθέτουμε σταδιακά, και αιχμαλωτίζουν όλες τις αξέχαστες στιγμές μας.

Σύμβολα όπως το ξεχωριστό …γλυκό ‘ζαχαρωτό’ των Χριστουγέννων και ο όμορφος Α¨Βασίλης από μασίφ ασήμι 925ο και σμάλτο, αποτελούν χαρούμενες προσθήκες της νέας Χριστουγεννιάτικης συλλογής!

Στις πιο glamorous γιορτινές εμφανίσεις, κυριαρχεί το μωβ και μαύρο χρώμα με λαμπερές πέτρες cubic zirconia και black crystal, που είναι τοποθετημένες προσεχτικά με το χέρι, πάνω στα νέα εντυπωσιακά σύμβολα pavé, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια.

Tα κοσμήματα PANDORA αποτελούν όμως και το τέλειο δώρο για κάθε περίσταση! Η δημιουργία της προσωπικής «Λίστας Επιθυμιών», στο www.pandora.net/el-gr/gifts, δίνει στα αγαπημένα πρόσωπα τη χαρά, να «ανακαλύψουν» όλα εκείνα τα σύμβολα που θα ήθελε κανείς να αποκτήσει και σε τιμές που ξεκινούν μόλις από 19 ευρώ!

Εμπνευστείτε το δικό σας μοναδικό κόσμημα μέσα από το www.pandora.net, ή πραγματοποιήστε τις αγορές on line στο: www.pandorashop.gr αλλά και στα παρακάτω καταστήματα.

CONCEPT STORES:
● ΑΘΗΝΑ, ΕΡΜΟΥ 7, ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΗΛ: 210 3229930
● ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΓΓ. ΜΕΤΑΞΑ 10 & ΔΟΥΣΜΑΝΗ, ΤΗΛ: 210 8949650
● ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 88, ΤΗΛ: 2310 241225
● ΜΥΚΟΝΟΣ, ΜΑΤΟΓΙΑΝΝΙΑ, ΤΗΛ: 22890 2463,
● ΛΑΡΙΣΑ, ΚΟΥΜΑ 19, ΤΗΛ: 2410 250275, SΙS:
● ΚΡΗΤΗ: ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ 57 & ΧΑΤΖ. ΓΙΑΝΝΑΡΗ, ΧΑΝΙΑ, ΤΗΛ: 28210 08716

Read More

And More