H συλλογή της Bip Ling για τις Pretty Ballerinas!

H πανέμορφη blogger, DJ και μοντέλο Bip Ling προσθέτει στη λίστα της άλλη μια ιδιότητα- του designer, σχεδιάζοντας μια capsule συλλογή για το brand υποδημάτων πολυτελείας, Pretty Ballerinas.

Η girly σειρά αποτελείται από έξι σχέδια και κάθε παπούτσι είναι εμπνευσμένο από το προσωπικό της γούστο, αντανακλώντας το μοναδικό στιλ μόδας της Bip.

/

Με ζωντανούς συνδυασμούς χρωμάτων, και διακοσμητικές λεπτομέρειες, τα παπούτσια της θα είναι η τέλεια προσθήκη στην ντουλάπα σου για την άνοιξη του 2014.

Αν είσαι ήδη εξοικειωμένη με τη δυλειά της Bip θα ξέρεις ότι έχει δημιουργήσει ένα χαρακτήρα καρτούν που ονομάζεται Mooch και μάλιστα τον βρίσκουμε σε τέσσερα από τα σχέδια παπουτσιών της.

/

Μιλώντας για τη συνεργασία, και τον Mooch, είπε: Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τον καρτούν χαρακτήρα μου, τον Mooch που έχει παρουσιαστεί εδώ και αρκετά χρόνια σε τμήματα του blog μου και σε κάποια από τα έργα μου. Είναι χαριτωμένος και θρασύς και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη συλλογή μου με τις Pretty Ballerinas.

Read More

And More