Σου συστήνουμε τον Βασίλη Μιχόπουλο και τις χειροποίητες δημιουργίες του!

Η ανάγκη έκφρασης, η δημιουργία και η αισθητική, ήταν τα πρώτα βασικά στοιχεία που οδήγησαν τον Βασίλη Μιχόπουλο για να πραγματοποιήσει ένα όνειρο. Τα t-shirts της συλλογής του είναι ζωγραφισμένα στο χέρι ένα προς ένα από τον ίδιο και τα περισσότερα σχέδια του είναι μοναδικά. Αυτή η ιδιαιτερότητα του είναι και ο λόγος για τον οποίο η δουλειά του διδίδεται συνεχώς από στόμα σε στόμα.

Το TLIFE μίλησε μαζί του και έμαθε λεπτομέρειες για τις ξεχωριστές δημιουργίες του!

Πως προέκυψε η ιδέα του να ασχοληθείς με τα t-shirts;
Η ιδέα έπεσε στο τραπέζι λίγους μήνες πριν όταν αποφάσισα να ασχοληθώ πιο επαγγελματικά με αυτό. Από παλιά ζωγράφιζα t-shirts και άλλα ρούχα για δική μου προσωπική χρήση και τα φορούσα ο ίδιος. Στο δρόμο άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι άρεσαν και γενικά τα παρατηρούσαν πολύ. Ίσως επειδή ήταν διαφορετικά και πιο ιδιαίτερα από τις συνηθισμένες στάμπες. Στην συνέχεια άρχισα να ζωγραφίζω t-shirts φίλων μου! Οι φίλοι είναι η καλύτερη ζωντανή διαφήμιση…

Φτιάχνεις και σχέδια κατά παραγγελία;
Ναι, φυσικά και ζωγραφίζω κατά παραγγελία. Αυτό είναι και το ιδιαίτερο μου χαρακτηριστικό. Προσπαθώ να μπω στο μυαλό του πελάτη και όταν ανοίξει την συσκευασία να δει ζωγραφισμένο στο t-shirt του αυτό που είχε φανταστεί !

Ποιά είναι η πιο περίεργη παραγγελία που σου έχει κάνει κάποιος;
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι ιδιαίτερο ή exttreme. Δεν βλέπω τίποτα περίεργο σε ένα σχέδιο. Απεναντίας χαίρομαι που μπορώ και αποτυπώνω την ιδιαίτερη φαντασία του κάθε πελάτη σε ένα t-shirt που θα είναι και μοναδικό.

Τι χρώματα χρησιμοποιείς; Χρειάζονται ειδική φροντίδα για να διατηρηθούν;
Τα χρώματα που χρησιμοποιώ είναι ειδικά για υφάσματα,είναι αντιαλλεργικά και οικολογικά.
Το χειροποίητο t-shirt θέλει και αυτό την ιδιαίτερη φροντίδα του που ξεκινά πρωτίστως από το πλύσιμο. Όλα τα ρούχα δεν είναι ίδια! Κάθε συσκευασία συνοδεύεται με συγκεκριμένες οδηγίες πλυσίματος και σιδερώματος.



Σε ποιές τιμές κυμαίνονται τα t-shirts σου;

Στην συλλογή μου θα βρείτε t-shirts που ξεκινούν από 25 ευρώ. Οι τιμές εξαρτώνται κυρίως από το σχέδιο αλλά και από το χρόνο προετοιμασίας του κάθε κομματιού.

Που μπορούμε να βρούμε τα κομμάτια της συλλογής σου;
Mπορείτε να τα προμηθευτείτε αποκλειστικά από το κατάστημα Nikolas Ker κατόπιν παραγγελίας ( Ελευθερίου Βενιζέλου 131, Νέα Ιωνία 210 2754975)
Επιίσης από τη σελίδα μου στο facebook : Handmade ART by Vasilis Michopoulos
www.facebook.com και e-mail επικοινωνίας : handmadebyvmixo@gmail.com

Read More

And More