Ελένη Φουρέιρα: Τι φόρεσε στο ολοκαίνουριο video-clip της!

Η Ελένη Φουρέιρα κάνει την υπέρβαση και κυκλοφορεί το νέο τραγούδι Party Sleep Repeat σε συνεργασία με διεθνείς συντελεστές.

Ένα dance hit σημείο αναφοράς που οπτικοποιείται μέσα από τη μοναδική ματιά του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη και μαζί δίνουν το δυνατό statement δημιουργικότητας.

Παραγωγός του clip είναι ο Steve Daly που λίγο πριν υπογράψει το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα έχει υπογράψει τραγούδια για τις Rihanna, Lana Del Rey, Christina Aguilera.

Συνθέτης και στιχουργός η καταξιωμένη Ελληνο-αμερικανίδα Vassy Karagiorgos που πλέον συνεργάζεται με καλλιτέχνες όπως ο David Guetta, Dave AudeTiesto, Bob Sinclar, Pitbull και πολλούς άλλους που εμπιστεύονται το συνθετικό μαγικό της αγγιγμα.

Tα γυρίσματα του video-clip έγιναν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και θα κυκλοφορήσει άμεσα στο εξωτερικό, ενώ πολύ εντυπωσιακά είναι και τα outfits της Ελένης για τα οποία δεν θα μπορούσαμε να μην ψάξουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Στο πρώτο της look λοιπόν φοράει ένα custom-made φόρεμα Gmg Fashion. Aπό μέσα φοράει ένα ψηλόμεσο σλιπ La Perla και ολοκληρώνει το look της με γόβες Christian Louboutin και καπέλο Philip Treacy από την επόμενη collection ΑW14 που έστειλαν ειδικά για την Ελένη και το συγκεκριμένο clip, απευθείας από το showroom του σχεδιαστή στο Λονδίνο.

Στο δεύτερο look η Ελένη φοράει ένα nude latex σουτιέν, ψηλόμεσο σλιπ με κρύσταλλα Vrettos Vrettakos και ολοκληρώνει το οutfit της με πέδιλα Miu Miu.

To styling της επιμελήθηκε η Ίρις Λεονταρίτη, το make-up της ο Παντελής Τουτουντζής και τα μαλλιά της ο Αλέξανδρος Στυλιανός. Δες το video!

Read More

And More