Madwalk:H γιορτή της μόδας στην Κύπρο! Τι φόρεσε η Τάμτα;

Για πρώτη φορά και με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε χθες στο Συνεδριακό Κέντρο Λευκωσίας, το πρώτο Cyprus Madwalk!

Στην εκδήλωση η οποία χαρακτηρίσθηκε ως η «γιορτή της μόδας στην Κύπρο» συμμετείχαν δέκα καλλιτέχνες της Ελλαδικής και Κυπριακής μουσικής σκηνής καθώς και τέσσερις Κύπριοι σχεδιαστές, οι οποίοι παρουσίασαν τις δημιουργίες τους, όπως και ο γνωστός οίκος μόδας Top Shop με δημιουργίες οι οποίες κατέφτασαν αποκλειστικά γι’ αυτό τον σκοπό από το Λονδίνο.

Από το event δεν έλειψαν όμως και οι λαμπερές επώνυμες παρουσίες όπως η Τάμτα, που πάντα ξεχωρίζει με τις στιλιστικές επιλογές της. Επικοινωνήσαμε λοιπόν με την προσωπική της stylist Αλεξάνδρα Κατσάιτη για να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για τα looks της.

/

Για την πρώτη της εμφάνιση η Τάμτα επέλεξε μια λευκή ολοκέντητη με παγιέτες τουαλέτα, custom made δημιουργία του σχεδιαστή Gregory Morfi και που συνδύασε με πανύψηλα λευκά πέδιλα Dress2impress του σχεδιαστή Ioanni Giamouridi.

/

Για τη δεύτερη εμφάνιση της η εντυπωσιακή τραγουδίστρια επέλεξε μια αέρινη δημιουργία και πάλι του Gregori Morfi σε μαύρο χρώμα αυτή τη φορά που τη συνδύασε με ένα vintage clutch.

Read More

And More