Διαγωνισμός Zoe Kompitsi: Οι νικήτριες!

Οι 3 τυχερές αναγνώστριες που κέρδισαν από ένα βραχιόλι της Zoe Kompitsi είναι οι:

Μαριλένα Τσώνου
Δέσποινα Κωνσταντινίδου &
Μαίρη Μπελεγρή

H πιο hot τάση του καλοκαιριού είναι χωρίς αμφιβολία τα πολλά βραχιόλια στα χέρια. Και η Zoe Kompitsi ­κατά την άποψή μας­ έχει από τα πιο ιδιαίτερα. Αυτά που δεν περνάνε ποτέ ασχολίαστα και πάντα συνοδεύονται από την ερώτηση: “από που τα πήρες;”

Σχοινί ­σε διάφορες ποιότητες, χάντρες, μπίλιες, χρώματα, ακόμα και ημιπολύτιμες πέτρες. Χειροποίητα, εντυπωσιακά αξεσουάρ, ιδανικά για καλοκαιρινές εμφανίσεις. “Εργαλεία μου; Τα χέρια μου κι ένας αναπτήρας. Το αποτέλεσμα είναι όμορφο όμως πραγματικά είναι μια δύσκολη χειρωνακτική εργασία. Ο αυχένας πονάει, τα δάχτυλα λίγο στραβώνουν, τα μάτια κουράζονται και τα γυαλιά πλέον είναι απαραίτητα. Το αποτέλεσμα όμως είναι τεράστια ανταμοιβή κι έτσι όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία”.

Summer 2014… “H collection του καλοκαιριού περιλαμβάνει σίγουρα το “μάτι”. Είναι ένα σύμβολο που πάντα θα υπάρχει στη ζωή μας, σε διάφορες μορφές ή υλικά. Η συλλογή Ελλάδα είναι αγαπημένη και χαίρομαι που βρήκε την αγάπη που της αρμόζει. Η συλλογή Metamorphosis αλλάζει την εικόνα στο χέρι μας… Ξεφεύγει από τα γνωστά μοτίβα που τυλίγουν το χέρι. Γίνεται ταυτότητα και έχει εικόνα κοσμήματος και όχι ενός απλού σχοινιού. Η συλλογή Κύκλος Αγάπης δίνει στη σπείρα μια διαφορετική εικόνα ακολουθώντας το στιλ του καλοκαιριού”.

Η Ζωή άφησε πίσω της τα ναυτιλιακά και προτίμησε το ταξίδι μέσα από το πλέξιμο των αξεσουάρ. Η δική της εκτόνωση που έγινε επάγγελμα και τελικά μεγάλη επιτυχία. “Είμαι άνθρωπος που πάντα εργαζόμουν. Ήμουν πολλά χρόνια στο ναυτιλιακό χώρο. Σταμάτησα μόνο γιατί ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Κάποια στιγμή όμως ένιωσα ότι το μυαλό μου είχε μπλοκάρει. Ένιωθα ότι είχα πράγματα να δώσω. Η παρότρυνση του αδερφού μου να πάω κοντά τους στο Μαγαζί μου άνοιξε ένα νέο κόσμο: το κόσμημα! Τα βραδιά που έβαζα τα παιδιά για ύπνο άρχιζα να αναζητώ τεχνικές με σχοινιά. Είναι μαγεία!!!” Και αυτή τη μαγεία μοιράζεται μαζί μας…

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑ!
Αν θέλεις να είσαι κι εσύ μια από τις τρεις τυχερές που θα κερδίσουν ένα βραχιόλι της επιλογής τους δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα…

Για να διαλέξεις μπες στη σελίδα της Zoe Kompitsi στο facebook κάνε “κλικ” εδώ, ή στο instagram @zoekompitsi
module

Read More

And More