Δες που θα βρεις το φόρεμα που φόρεσε η Demy στα VMA!

Η Toi&moi επέλεξε την εμφάνιση της Demy στα VMA 14 για να παρουσιάσει ένα preview της νέας capsule σειράς BLACK από την φθινοπωρινή/χειμερινή συλλογή της. H Demy, υποψήφια σε 5 κατηγορίες, εμφανίστηκε στο red carpet με ένα maxi φόρεμα στις αποχρώσεις του γκρι (lime stone) με αποκαλυπτική πλάτη, φαρδιά μπάσκα και σούρα στη μέση, μπρος και πίσω και με μικρό κάθετο άνοιγμα στο στήθος.

Η σειρά BLACK διακρίνεται για τα πολυτελή της υφάσματα και τα ιδιαίτερα σχέδια ενώ πλαισιώνεται από διακοσμητικά υλικά που δημιουργούν statement εμφανίσεις. Είναι μία συλλογή με σοφιστικέ χαρακτήρα, ειδικά σχεδιασμένη για red carpet εμφανίσεις, που αποπνέει μία αύρα ξεχωριστής θηλυκότητας.

/

Η capsule συλλογή της Toi&moi θα διατίθεται στα καταστήματά της Toi&moi από τις αρχές Φθινοπώρου ενώ το φόρεμα της Demy θα είναι διαθέσιμο από τις 20 Ιουλίου.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Demy στα Mad awards με το maxi red carpet dress από τη σειρά BLACK της Toi&moi αποτέλεσε σίγουρα μία από τις statement παρουσίες της βραδιάς.

Read More

And More