Τι φόρεσαν οι επώνυμες στο πάρτι της Panik Records!

Ένα μεγάλο πάρτι διοργανώθηκε χθες βράδυ για τα 3 χρόνια λειτουργίας της Panik Records από ό,που δεν έλειψαν πολλές και λαμπερές επώνυμες παρουσίες οι οποίες έδωσαν για ακόμα μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό επιλέγοντας εντυπωσιακά outfits.

Το TLIFE είναι λοιπόν και πάλι εδώ για να σου πει ποιούς σχεδιαστές επέλεξαν και όλες τις λεπτομέρειες για τις εμφανίσεις τους!

/
Η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε για τη βραδιά ένα πουά maxi φόρεμα με την υπογραφή των MIRO και ολοκλήρωσε το look της με κοσμήματα του οίκου Vourakis.

/
H Demy φόρεσε ένα λευκό playsuit από συλλογή της εταιρείας Toi & Moi για το επόμενο φθινόπωρο και το συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα Steve Madden.

/
Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε με ένα παντελόνι σε μεταλλική απόχρωση με λευκό τοπ των MIRO και τα ταίριαξε με γόβες σε έντονη πράσινη απόχρωση Jimmy Choo.

/
H Δούκισσα επέλεξε για τη βραδιά ένα μαχι φόρεμα σε cobalt blue απόχρωση και το συνδύασε με ταμπά δερμάτινες πλατφόρμες.


H Κατερίνα Στικούδη επέλεξε ένα maxi printed φόρεμα του σχεδιαστή Stelios Koudounaris και το ταίριαξε με ένα clutch bag Nak και ένα bracelet Cristen Karly.

Read More

And More